Social Icons

«ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ» ΛΕΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΟΥΝΚΕΡ




Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν πάνω από το κοινό συμφέρον, το συμφέρον των εργοδοτών τους.
Για να παίρνει λοιπόν, ελεύθερα, δουλειές ο Μπόμπολας στην Γερμανία λέει ο Θεοδωράκης:
«Προδοσία αν η κυβέρνηση δεν φέρει συμφωνία και βγούμε από την Ευρώπη!»
Ιδού τι λέει ούτε λίγο ούτε πολύ, ο μεγάλος Ποταμάρχης που έχει έτοιμη και την συγκυβέρνηση συνεργασίας, που ενώ ειναι 4ο κόμμα στην Βουλή συνομιλεί με όλα τα κοράκια της Ευρώπης: 
«Οι Έλληνες θέλουν λύση. Ο Πρωθυπουργός στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών δεσμεύτηκε ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας ότι θα φέρει αυτή τη λύση χωρίς να διακινδυνεύσει την έξοδο της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ευρωζώνη. Κάθε άλλη πράξη είναι προδοσία και θα αντιμετωπισθεί ως προδοσία από τον ελληνικό λαό».
Δηλαδή, η ισχνή μειοψηφία της Κυριακής του «ΝΑΙ» του ευρωμνημονιολάγνου καθεστώτος, προσπαθεί μα επιβληθεί στην ισχυρή πλειοψηφία του «ΌΧΙ» άλλα μέτρα, «ΟΧΙ» άλλο μνημόνιο κλπ κλπ και απαιτεί μνημόνιο συμφοράς για περαιτέρω ανεργία και φτωχοποίηση του Ελληνικού λαού, περισσότερες αυτοκτονίες…
Προαφανώς, ο Σταύρακας, δεν πήρε το μήνυμα του λαού στις 25 του Ιανουαρίου αλλά και στο Δημοψήφισμα της Κυριακής. Ταυτίστε τον όσο θέλετε με τον Γιουνκέρ, τον Σούλτς, τον Σόϊμπλε, την Μέρκελ. Όχι δεν θα σας πει… Απεναντίας, ευχαρίστηση του!

Υ.Γ. Σταύρακα, προδοσία είναι να είσαι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να πεινάς…