Social Icons

ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ – ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ… ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



Τελεσίγραφο με συγκεκριμένες δεσμεύσεις και χρονοδιαγράμματα, έδωσαν στον Τσίπρα οι «δανειστές» μας. Πρόκειται κατ’ αρχάς για ένα… δοκιμαστικό τετράμηνο πρόγραμμα-γέφυρα, συνοδευόμενο από μπόλικα προαπαιτούμενα
Αν εκπληρωθούν τα προαπαιτούμενα του τετράμηνου προγράμματος, θα έρθει το νέο –μάλλον διετούς διάρκειας- Μνημόνιο (το 3ο, το αριστερό), το οποίο θα σαρώσει ότι απόμεινε όρθιο από τα προηγούμενα, του Jeffrey και των Σαμαροβενιζέλων!

Όσον αφορά την πρώτη δημόσια αντίδραση της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Τσίπρας βγήκε από τη διαδικασία μ’ ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αυτιά, δήλωσε… χαρούμενος από τη Σύνοδο Κορυφής και σημείωσε πως «ξεκινά τάχιστα η διαδικασία για μια βιώσιμη συμφωνία». Πρώτο δείγμα, θετικόν…

Το δε επίσημο διαδικτυακό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκρύπτοντας το τελεσίγραφο και… ξεχνώντας να αναφέρει τη λέξη Μνημόνιο, παρουσιάζει την είδηση με ομοίως θετικό τρόπο: «Μαξίμου: Είναι, πλέον, εφικτή μια βιώσιμη λύση».

Όπως φαίνεται, λοιπόν, οι Τσιπροκαμμένοι πετάνε την πολύ πρόσφατη λαϊκή εντολή στον κάλαθο των αχρήστων και μας φορτώνουν στην πλάτη ένα ακόμα Μνημόνιο, πολύ χειρότερο από τα προηγούμενα! Κι όλα αυτά, με την συμφωνία όλων των υπολοίπων κομμάτων του… συνταγματικού τόξου και μόνη την Χρυσή Αυγή να αγωνίζεται κατά ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου και όλων των Μνημονίων, παλιών και νέων!