Social Icons

Με τα μάτια μιας Χρυσαυγίτισσας…

Καταρχήν «μπράβο» στην κρατική τηλεόραση (η οποία περισυλλέγει και ακριβοπληρώνει κάθε αδέσποτο δημ(ι)οσιογραφίσκο που βρίσκεται στα τηλεοπτικά «αζήτητα»). Μήπως να ισχυριστούμε κιόλας πως έτσι «καταπολεμά την ανεργία στον ευαίσθητο χώρο των δημ(ιο)σιογράφων»;;;;

Βέβαια εσείς από εκεί ξεκινήσατε! Και ως γνωστόν, ο δολοφόνος πάντα ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος.
Πρέπει να ξέρετε όμως κυρία μου ότι η κρατική τηλεόραση είναι ότι υπονοεί το όνομά της:
Από την δημόσια τηλεόραση, περιμένουμε να προβάλλει τον πολιτισμό, της χώρας μας και αν χρειάζεται να έχει πολιτικές εκπομπές ή πολιτικό λόγο στα δελτία ειδήσεων οι παρουσιαστές τους (αφού σέβονται τον εαυτό τους και την – υποτιθέμενη - υπόληψή τους) να σέβονται τουλάχιστον τους Έλληνες φορολογούμενους οι οποίοι πληρώνουν από το υστέρημά τους για να έχουν αντικειμενική και ισότιμη πληροφόρηση και όχι ένα δίκτυο προπαγάνδας εναντίον ενός και μόνο κόμματος.
Βέβαια η είσοδος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο κοινοβούλιο γκρέμισε κάθε ψευδαίσθηση ισονομίας, πλουραλισμού και ελεύθερης διακίνησης ιδεών, η οποία πιθανόν να είχε μείνει σε κάποιους Πολίτες. Εδώ και αρκετό καιρό, τόσο τα δελτία ειδήσεων όσο και οι ενημερωτικές εκπομπές των τριών κρατικών καναλιών δεν κρατούν το παραμικρό πρόσχημα, σ’ ότι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Απαράδεκτο η κρατική τηλεόραση να αποτελεί φέουδο και γραφείο τύπου κάθε κυβέρνησης, εκτελώντας «συμβόλαια πολιτικού θανάτου» κάθε άλλης άποψης. Απαράδεκτο οι ειδήσεις να παρουσιάζονται όπως βολεύει το κυβερνών κόμμα και όχι όπως είναι πραγματικά!
Ο δημοσιογράφος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ οφείλει να είναι αντικειμενικός φορέας ειδήσεων, συγκεντρωμένος στο περιεχόμενο του άρθρου του χωρίς άλλες διαδικαστικές ψυχολογικές ή πολιτικές ή άλλες ανησυχίες ώστε η ορθότητα, η πληρότητα και ο τρόπος έκφρασης να συντελούν στη συνολική ποιότητα της ενημέρωσης που δίνεται στο κοινό .
Αλλά είναι ηλίου φαεινότερον πως σε αυτά τα μαθήματα εσείς λείπατε,
Ε;;;;
Απολύτως συντεταγμένη στις εντολές φίμωσης που σας δίνουν και με όπλο τον αήθη χαρακτήρα σας πάτε το πράγμα παραπέρα, βγάζοντας χολή και μίσος για 1.000.000 και πλέον Έλληνες που υποστηρίζουν τον δίκαιο αγώνα ενός Κινήματος που λειτουργεί με τρόπο ακτιβίστικο, κάνει πολιτική πάνω σε αυθεντικά προβλήματα. ΓΙΑΤΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ.

Σας πειράζει αυτό; Σίγουρα και φαίνεται!!!

Επειδή χωρίς αρετή και δικαιοσύνη ο άνθρωπος είναι το αγριότερο ζώον, μην υποτιμάτε περαιτέρω τον εαυτό σας και σταματείστε να μας περνάτε για ΒΛΑΚΕΣ (sic) και ειδικά τις γυναίκες που στηρίζουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ως γυναίκα Χρυσαυγίτισσα λοιπόν, σας απαντώ ότι το να κρίνεις και να κατακρίνεις είναι το πλέον εύκολο πράγμα. Το να μοιράζεις ιδεολογικές ταυτότητες επίσης.
Για ποια Δημοκρατία μας μιλάτε;
Για τη Δημοκρατία την οποία έχετε ξεχειλώσει απ΄όλες τις πλευρές λες και είναι φθηνό καλσόν που αγοράζεις από τη λαϊκή;

Η Χρυσή Αυγή είναι το αυγό του φιδιού;

Πόσο δημοκρατικό είναι, να μιλάς για τη Χρυσή Αυγή χωρίς τη Χρυσή Αυγή;

Τι ακριβώς πρεσβεύεται εσείς «οι έγκριτοι και αργυρώνητοι δημοσιογράφοι»..

Δημοκράτες της φακής είστε και σας το λέει μια απλή γυναίκα που πάνω απ΄όλα βάζει την οικογένειά της αλλά –συγνώμη κιόλας γι΄αυτό- πιστεύει και σε μια Ιδεολογία.

Τον Εθνικισμό.

Εσείς κυρία Στάη πού πιστεύετε;

Σας ευχαριστούμε πολύ για το «κοινωνιολογικό και ανθρωπολογικό ενδιαφέρον» που δείχνετε για τις γυναίκες.
Αποτελείτε μάλιστα και παράδειγμα προς μίμηση για όλες μας , αφού αν ανατρέξει κανείς στο επαγγελματικό και προσωπικό σας παρελθόν τι θα δει;
Θα δει, κα Τσαρλαμπά, ότι, αν και σπουδάσατε στη Νομική, εντούτοις ξεκινήσατε τη δημοσιογραφική σας καριέρα στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ». Καθόλου περίεργο, αφού ανήκατε τότε στον παράνομο «Ρήγα Φεραίο».
Η κολλητή σας κα Κόκκαλη τι έλεγε γι΄αυτό; Ακολούθησαν οι εφημερίδες ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗ και ΑΚΡΟΠΟΛΗ.
Αφού λοιπόν παντρευτήκατε το δικηγόρο κο Στάη του οποίου το επώνυμο κρατήσατε και αφού εργαστήκατε ως ασκούμενη στο γραφείο του, τον χωρίσατε, βρεθήκατε στην ΕΡΤ, όπου πολιτικός υπεύθυνος ήταν ο Αναστάσιος Πεπονής με τον οποίο συνεργαζόταν η μητέρα σας.
Μιλάμε για το 1981, όπου το ΠΑΣΟΚ ήταν ο λαμπαδηφόρος της αξιοκρατίας στην Ελλάδα. Όλως τυχαίως, παντρευτήκατε τον διευθυντή ειδήσεων Δημήτρη Κατσίμη και βρεθήκατε να παρουσιάζετε δελτία.
Χωρίσατε και από τον κ. Κατσίμη , και δουλέψατε στον ΣΚΑΪ.
΄Επειτα βρεθήκατε στο πλευρό του ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ και στενού φίλου του κου Παπανδρέου, Διονύση Λιβανού, όπου κάνατε παρεούλα και μπανάκια στο Λαγονήσι με το πρωθυπουργικό ζεύγος.
Στα μέσα της δεκαετίας του ΄90 βρεθήκατε στο MEGA με τον «Ελλήσποντο» και εγκαταλείψατε τον κ. Λιβανό. Φύγατε και από το MEGA και πήγατε στον ΑΝΤ1, σε μια συνεργασία που λύθηκε με εξώδικα και μετά από 2ετή θητεία στο STAR, ξαναγυρίσατε να παρουσιάζετε το δελτίο ειδήσεων.
Εν τω μεταξύ γνωρίσατε και παντρευτήκατε για 3η φορά τον πρώην ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Στέλιο Παναγόπουλο.
Όταν σας επέβαλλαν να παρουσιάσετε το δελτίο με το Νίκο Ευαγγελάτο (γι΄αυτόν το δημοκράτη θα μιλήσουμε άλλη φορά), θίχτηκε ο εγωισμός σας, (διότι μια κα Στάη δε μπορεί να μοιράζεται τη λάμψη και τη δόξα του κεντρικού δελτίου με κανέναν).
Ξανά πίσω στο MEGA, σχολιάστρια στο δελτίο που παρουσιάζει με επιτυχία η Ολγα Τρέμη, συνεργασία που θα τελειώσει ταχύτατα φυσικά, προφανώς για τον λόγο που μόλις προανέφερα.
Το 2008 παντρευτήκατε τον εφοπλιστή Μιχάλη Γουλανδρή, γόνο της γνωστής οικογενείας , ενώ είπατε να πάτε και από τον ALPHA «να κόψετε κίνηση», αλλά και η εκπομπή που παρουσιάζατε εκεί όπως και το δελτίο με τη Μάρα Ζαχαρέα κόπηκαν από την διεύθυνση του σταθμού.
Από μια γυναίκα που έχει κάνει τέσσερις (4)!!! γάμους, τον έναν καλύτερο από τον άλλο, με μια πρωτοφανή επίδειξη πλούτου στα τόσα χρόνια, από τα σακάκια που φορούσατε στα δελτία μέχρι το λαμπερό life style σας, δεν περιμένουμε υποδείξεις κα Στάη.
Μπορώ να σας πώ όμως τι πιστεύει η Χρυσή Αυγή για τις γυναίκες που τόσο κόπτεσθε να υπερασπίσετε από τους «ρατσιστές χρυσαυγίτες».
Πάγια θέση της Χρυσής Αυγής λοιπόν, είναι ότι σε μια ιδανική εθνικιστική κοινωνία το Έθνος αποτελεί τον ανώτερο κοινωνικό οργανισμό, του οποίου βασικό κύτταρο είναι η οικογένεια. Ο ρόλος της γυναίκας είναι κάτι παραπάνω από σημαντικός. Κόντρα σε πρότυπα σεξιστικά, δήθεν τάχα εξελιγμένα και κόντρα στο lifestyle που με πάθος ασπάζεστε, η χρυσαυγίτισα γυναίκα αναλαμβάνει το ύψιστο καθήκον της διαπαιδαγώγησης των παιδιών της και αναλαμβάνει τον ιερό ρόλο της μητέρας, για να διαφυλαχτεί η πολιτιστική κληρονομιά. Θα αναθρέψει τις νέες γενιές Ελληνόπουλων αποτρέποντάς τα από την παγίδευση σε σφαλερές και άκαρπες ενασχολήσεις. Από το σύγχρονο καταστρεπτικό τρόπο ζωής, την χυδαία και ανόητη τηλεόραση που μόνο αποπροσανατολίζει και αποβλακώνει ενώ καθόλου δε μορφώνει, από τα videogames που επίσης αποβλακώνουν. 
Επίσης η χρυσαυγίτισα μητέρα θα ωθήσει τα παιδιά της να διαβάζουν, όσο περισσότερο μπορούν, βιβλία, και κυρίως Ιστορία, την Ιστορία της Πατρίδας μας όπως αυτή είναι στην πραγματικότητα και όχι όπως έχει κατακρεουργηθεί και διαστρεβλωθεί στα σχολικά βιβλία. Κυρίως όμως οφείλει να διαπαιδαγωγεί τα παιδιά της με βάση τις αξίες και τα ιδανικά της φυλής μας.
Την αναγνώριση της γυναίκας ως ισότιμο μέλος της κοινωνίας την κατοχυρώνουν όχι οι επίπλαστοι νόμοι, αλλά ο συνεχής αγώνας στην εργασία, στο σπίτι, στην κοινωνία, για την πατρίδα και τη θρησκεία, τις διαχρονικές αξίες που θωράκισαν τους αγώνες τους.
Οι γυναίκες στη Χρυσή Αυγή αγωνίζονται καθημερινά για τις έννοιες αγάπη, αφοσίωση, αυτοθυσία, φιλοπατρία.
Αλλά τι σας λέω τώρα… Αυτά προφανώς είναι ψιλά γράμματα για εσάς.
Ασχοληθείτε λοιπόν με τη Χρυσή Αυγή στη βάση του: «πες πες, όλο και κάτι θα μείνει», πάντα χωρίς αντίλογο, φυσικά, γιατί κυρία μου όσες φορές φιλοξενήσατε εκπρόσωπό μας δεν τα βάλατε πέρα! Να σας θυμίσουμε την τελευταία φορά (στις εκλογές και υποχρεωτικά για να μην ξεχνιόμαστε) που φιλιξενήσατε τον συναγωνιστή Κασιδιάρη στο δελτίο σας.
Εσείς και οι λοιπές κυράτσες λοιπόν, ναι, κυράτσες είστε σε ακριβό περιτύλιγμα, πολύ καλά σας είπαν, δεν μας φτάνετε ούτε στο μικρό μας δαχτυλάκι. Το φαινόμενο Χρυσή Αυγή δεν μπορείτε να το κρίνετε και πολύ περισσότερο να το καταλάβετε.
Σκεφτείτε τα, αν θέλετε όλα αυτά, τώρα που έπιασαν οι ζέστες και θα πάτε για μπανάκι στον Αστέρα και στο Λαγονήσι και αφήστε τους Χρυσαυγίτες και τις Χυσαυγίτισες να δίνουν τις καθημερινές τους μάχες στα πεζοδρόμια και παντού για ελεύθερη Ελλάδα, για ισχυρή Ελλάδα, για ανεξάρτητη Ελλάδα, για υπερήφανη Ελλάδα.

Καλή σας ημέρα.

                                                                                       Κορίνα – Τ.Ο. ΄Ανω Λιοσίων