Social Icons

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ – «ΕΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ», ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

Ήταν που ήταν θρασείς οι εκ των «ευπαθών» εγκληματίες, τώρα που πληροφορήθηκαν ότι έρχεται νέος «αντιρατσιστικός» νόμος που θα τους προστατεύει από την οργή της κοινωνίας, αποθρασύνθηκαν τελείως!

1ο περιστατικό: Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, στην οδό Π. Σούλου στο Αγρίνιο, μέσα στη μέση του δρόμου, δύο «ευπαθείς» νταήδες επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν δύο αδέρφια αλλά και δύο γυναίκες που ήταν μαζί τους. Οι τραυματίες διακομίσθηκαν στο Νοσοκομείο της πόλης, ενώ οι «ευπαθείς» συνελήφθησαν.
Ερώτηση κρίσεως: εάν κάποιος μη «ευπαθής» χτυπήσει «ευπαθή» τον πιάνει στα σίγουρα ο «αντιρατσιστικός» νόμος. Αν συμβεί το αντίστροφο, τους πιάνει ο νόμος τους «ευπαθείς»; Ασφαλώς όχι!

2ο περιστατικό:

Στην Αμαλιάδα, πέντε «ευπαθείς» καουμπόηδες, έκλεψε το αυτοκίνητο ενός… ιθαγενούς και έκοβε βόλτες στην πόλη. Φτάνοντας στη συμβολή των οδών Φραγκαβίλλας και Δαλιάνη, πέρασαν το «στοπ» και συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε η 41χρονη σύζυγος του αντιδημάρχου Ήλιδας (λέτε να είναι αριστερός και «αλληλέγγυος»;), με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της γυναίκας. Αμέσως μετά την σύγκρουση των οχημάτων, οι περίοικοι είδαν να πετάγονται μέσα από το μαύρο αυτοκίνητο περίπου πέντε ρομά, οι οποίοι την κοπάνησαν τρέχοντας, αφήνοντας το θύμα τους τραυματισμένο και εγκλωβισμένο στη θέση του οδηγού. Στη συνέχεια, οι «ευπαθείς», έκλεψαν άλλο αυτοκίνητο… ιθαγενούς, από την Αμαλιάδα και εξαφανίστηκαν. Αργότερα, το δεύτερο κλεμμένο όχημα εντοπίστηκε παρατημένο στην εθνική οδό Πατρών-Πύργου στο ύψος της Γαστούνης. «Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας…