Social Icons

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ 39ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ...!


Διάλεγε τους στόχους που θα χτυπούσαν οι ανήλικοι συνεργοί του και τους έδινε οδηγίες πώς θα το έκαναν. O λόγος για έναν 39χρονο τσιγγάνος που ήταν ο «εγκέφαλος» σπείρας πιτσιρικάδων οι οποίοι είχαν διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές από σπίτια και καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού!

Η δράση της σπείρας αποκαλύφθηκε όταν μια 78χρονη έπιασε στα πράσα έναν από τους 15χρονους «ποντικούς» να έχει τρυπώσει στο σπίτι της από την ανασφάλιστη πόρτα και να κλέβει ένα πορτοφόλι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα. Ο ανήλικος το έβαλε στα πόδια, αλλά η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και λίγο αργότερα εντοπίστηκε να κινείται πεζός και συνελήφθη. Στο τμήμα όπου προσήχθη, αποκαλύφθηκε ότι μαζί με έναν συνομήλικό του αποτελούσαν την «αιχμή του δόρατος» της σπείρας που είχε διαπράξει τουλάχιστον τρεις κλοπές την τελευταία εβδομάδα στην ίδια περιοχή.
Ο 15χρονος συλληφθείς αναγνωρίστηκε από έναν 41χρονο από το σπίτι του οποίου είχε αρπάξει κοσμήματα αξίας 3.500 ευρώ την περασμένη Πέμπτη και από μια 35χρονη ιδιοκτήτρια αρτοποιείου από την οποία έκλεψε ένα πορτοφόλι με 80 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.
Έτσι, ομολόγησε τις κλοπές και αποκάλυψε την ταυτότητα του «αρχηγού» της σπείρας που αναζητείται μαζί με τον άλλο 15χρονο. Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς και η έρευνα για την εξιχνίαση της δράσης της σπείρας βρίσκεται σε εξέλιξη. protothema.gr

stoxos.gr