Social Icons

Ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις επιβεβαιώνεται το αυτονόητο: Η Χρυσή Αυγή καλπάζει!



Εδώ και ένα χρόνο, από τότε που η Χρυσή Αυγή εισήλθε στην Βουλή και η Ιδεολογία της και οι δράσεις της έγιναν γνωστές στο Πανελλήνιο, η άνοδος και η εδραίωσή της στην ελληνική κοινωνία προχωρά με γεωμετρική πρόοδο.
Γνωρίζουμε πολύ καλά, καθώς το έχουν αντιληφθεί φίλοι και εχθροί πως αυτήν την στιγμή η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει το 15% στις δημοσκοπήσεις και έχει βάλει πλώρη για πολύ ψηλότερα.

Οι δημοσκόποι όμως, ακολουθώντας τις εντολές των αφεντικών τους εμφανίζουν τα ποσοστά των Ελλήνων Εθνικιστών πολύ χαμηλότερα. Το βράδυ των εκλογών, όμως, όποτε κι αυτές γίνουν θα κρύβονται από ντροπή, γιατί θα έχουν αποτύχει για ακόμη μια φορά παταγωδώς! Αυτό βέβαια που δεν μπορούν με τίποτα να κρύψουν είναι πως η Χρυσή Αυγή εδώ και 10 μήνες είναι σταθερά η τρίτη πολιτική δύναμη με διψήφια ποσοστά. Συγκεκριμένα, στην δημοσκόπηση της Αlco για το «Πρώτο Θέμα» στην αναγωγή επί των εγκύρων τα κόμματα συγκεντρώνουν:
ΝΔ 24,9%
ΣΥΡΙΖΑ 22,1%
Χρυσή Αυγή 11%
ΠΑΣΟΚ 5,8%
Αν. Έλληνες 5,2%
ΚΚΕ 5,1%
ΔΗΜΑΡ 4,1%
Νέα Ελλάδα (Λοβέρδος)2,2%
Σχέδιο Β (Αλαβάνος)2%
Οικολόγοι -Πράσινοι 1,6%,

Από την άλλη στην δημοσκόπηση της RASS που δημοσιεύει ο "Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής" στην πρόθεση ψήφου τα κόμματα συγκεντρώνουν:

ΝΔ 24,5%
ΣΥΡΙΖΑ 22,1%
Χρυσή Αυγή 9,2%
ΠΑΣΟΚ 4,7%
ΚΚΕ 4,6%
Ανεξάρτητοι Έλληνες 4,6%
ΔΗΜΑΡ 3,8%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1,5%
Νέα Έλλάδα 1,1%

Ακόμα και σ΄αυτές τις ψαλιδισμένες δημοσκοπήσεις δύο είναι τα ολοφάνερα συμπεράσματα. Α) Τα αποκόμματα του σαθρού πολιτικού κατεστημένου έχουν πάρει για τα καλά τον άνευ επιστροφής δρόμο για τον αφανισμό και το χρονοντούλαπο της ιστορίας και Β) Ό, τι και να κάνουν η Χρυσή Αυγή θα καλπάζει μέχρι να ξεβρωμίσει ο τόπος. Ερχόμαστε!