Social Icons

Η ψήφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας, αλλά ψήφος ελπίδας!

To θέμα δεν είναι τι έχω ψηφίσει μόνο εγώ, αλλά τι έχεις ψηφίσει και εσύ και κατά πόσο είσαι υπεύθυνος και εσύ για την κατάντια της χώρας. Μέσα σε 12 μήνες δεν θα βγάλουμε την Χρυσή Αυγή ως μείζον πρόβλημα αυτής της χώρας για να παραβλέπουμε την αλήθεια!

Όταν οι μεγάλοι “δημοκράτες” ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΔΗΜΑΡ κλπ., έχουν καταπατήσει όλα μας τα όνειρα, κάθε ίχνος αξιοπρεπείας και μας έχουν φέρει σε αυτή την κατάσταση της πείνας και στην εξαθλίωση, αναρωτιέστε γιατί η ψήφος δίνεται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;
Εσείς που αναρωτιέστε το γιατί, πέστε στον κάθε ψηφοφόρο, πως μπορεί να τιμωρήσει το διεφθαρμένο πολίτικο μας σύστημα, πως θα τιμωρήσει τον ψεύτη, τον κλεφτή, τον τσαρλατάνο, τον κάθε πολίτικο, που καταπατά κάθε του “πιστεύω” και γίνετε κωλοτούμπας μόνο και μόνο για την καρέκλα και όχι για εμάς τους πολίτες…
Αυτό που δυσκολεύονται να καταλάβουν οι «προοδευτικοί», με το μίσος που τους διακατέχει για το οτιδήποτε Ελληνικό, είναι ότι οι Χρυσαυγίτες δεν μισούν ούτε το Πακιστάν, ούτε την Αλβανία αλλά ούτε και το Αφγανιστάν! Το θέμα είναι με τους Πακιστανούς, Αλβανούς και Αφγανούς εγκληματίες, που ζουν στην Πατρίδα μας και μόνο αυτό. Δεν μας νοιάζει τι κάνουν στις χώρες τους, μας νοιάζει μόνο τι γίνεται στο δικό μας “σπίτι”, την δική μας γειτονιά και στη δική μας Πατρίδα!
Να μας πουν οι προοδευτικοί για τα καθεστωτικά κόμματα, αλλά και για αυτούς που τόσα χρόνια ψηφίζανε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, για αυτούς που ψηφίζουν και συντηρούν ένα σύστημα, το οποίο διέλυσε την Πατρίδα μας για να γιγαντώσει το κράτος τους. Για αυτούς που εξ αιτίας τους μετράμε μέσα σε 3 χρόνια πάνω από 5000 αυτοκτονίες Ελλήνων και εκατοντάδες χιλιάδες χαρακωμένες παιδικές ψυχούλες.
Ο ανθρωπισμός “α λα καρτ” των ΔένδιωνΣυριζαίων….
Θα παραθέσουμε μερικά μόνο, λίγα, πολύ λίγα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας από ξένους κατά Ελλήνων, τα πιο πρόσφατα, όπως αυτό με την 25χρονη κοπελίτσα από αλλοδαπούς ληστές, την πρόσφατη επίσης ληστεία μετά φόνου του ηλικιωμένου ζεύγους Ελλήνων από αλλοδαπό κάθαρμα και την προχθεσινή ληστεία μετά μαχαιρώματος του 47χρονου βιοπαλαιστή στο Κερατσίνι, που άφησε ορφανά δύο ανήλικα κορίτσια. Αν δείχνατε όλοι εσείς οι… ”ανθρωπιστές”, την ίδια “ευαισθησία”, θα δεχόμασταν την ειλικρίνειά σας. Αλλά εσείς αποσιωπάτε συστηματικά τα θέματα αυτά, δημιουργώντας την πεποίθηση ότι τα κίνητρά σας δεν είναι ανθρωπιστικά, αλλά αλλού αποβλέπετε στη μονιμοποίηση στη χώρα, των λαθρομεταναστών και στη μόνιμη αλλοίωση της πληθυσμιακής της σύστασης, με την εξοικονόμηση ψηφοφόρων και φτηνών χεριών, για τους ντόπιους και αλλοδαπούς νταβατζήδες.
Δέχεστε, μερικοί, ότι υπάρχει πρόβλημα λαθρομεταναστευτικό, δεν αναφέρει όμως κανείς σας, τι κάνουν οι παρατάξεις σας για να το επιλύσει! Αντίθετα κάνετε ότι μπορείτε για να μην απομακρυνθεί ούτε ένας λαθραίος από τη χώρα, μιλώντας για πογκρόμ, σε κάθε προσπάθεια, έστω και προσχηματική, προς την κατεύθυνση αυτή.
Και επειδή αναφέρεστε στον Ιπποκράτη και στην αρχαιοελληνική παράδοση, πείτε μας, που αναφέρει ο ιπποκράτειος όρκος, την υποχρέωση παροχής ιατρικών υπηρεσιών εις πάντας και κυρίως αν προβλέπει η ελληνική παράδοση, την άλωση της χώρας και του πολιτισμού της, από ορδές απρόσκλητων αλλοφύλων.
Το αστείο είναι ότι οι “προοδευτικοί” επικαλούνται ότι οι Χρυσαυγίτες είναι φασίστες (sic) επειδή δεν δέχονται την αντίθετη άποψη, ενώ το αριστερό φασισταριό όλοι είδαμε πως επετέθη συντονισμένα σε μία ατυχή κατ’ αυτούς τους “προοδευτικούς”, πλην αληθή, δήλωση της κομμουνίστριας Κικίτσας…
Και είναι εξίσου αστείο να θεωρούνται δημοκράτες οι κομουνιστές, όταν έχουν να παρουσιάσουν αγλαΐσματα της Δημοκρατίας τύπου Στάλιν και Ζαχαριάδη…!!!
Οι λαθρολάγνες ιδεοληψίες της Αριστεράς και των συνοδοιπόρων της νεοφιλελεύθερων παγκοσμιοποιητών, έχουν παραδώσει τη χώρα και το λαό της, βορά στην εγκληματικότητα και τον εθμομηδενισμό.
Φυσικά οι ανίκανοι πολιτικοί μας αντί να προσαρμοστούν με τα δεδομένα και να προσπαθήσουν να κερδίσουν τον ψηφοφόρο, πάνε στην εύκολη λύση:“ενοχοποίηση της Χρυσής Αυγής”!
Θα μπορούσαμε να γράψουμε κι άλλα, αλλά παρατράβηξε η κοροϊδία σας:
ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!