Social Icons

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ: ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΑ 3.500 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΝΕΤ ΓΙΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


Μια σοβαρή καταγγελία προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, προς το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο έκανε – για άγνωστο λόγο και σκοπιμότητα, αλλά αυτό δεν έχει καμιά σημασία, η καταγγελία είναι καταγγελία και πρέπει να εξετάζεται- στην εκπομπή του στον Real fm...

 ο μεγαλοδημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου, ότι: ο δημοσιογράφος και πρώην παρουσιαστής του Mega Αντώνης Λιάρος (ο οποίος πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ στις προηγούμενες εκλογές), την ώρα που κατέχει τη θέση του ειδικού συμβούλου της ΕΡΤ με μισθό 3.500 ευρώ, εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές ως εκπρόσωπος κόμματος, του ΠΑΣΟΚ.
Φυσικά, ούτε η διοίκηση της ΕΡΤ απάντησε, ούτε ο –λαλίστατος σε άλλες περιπτώσεις- κυβερνητικός εκπρόσωπος. Γιατί άραγε;

(ΥΓ) 1: Μόνο το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ απάντησε! Όχι βεβαίως επί του θέματος –αλίμονο!- αλλά με μια ακόμη σκληρή ανακοίνωση κατά της… Χρυσής Αυγής.

(ΥΓ) 2: Το «πάρτι» δεν τελείωσε κι ας μη σας κοροϊδεύουν! Αυτό θα συμβεί μόνο όταν ξημερώσει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού! Τότε και μόνον τότε, ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του!