Social Icons

Διανομή τροφίμων στα Άνω Λιόσια Φωτορεπορτάζ....



Η  Χρυσή Αυγή συνεχίζει ακάθεκτη να κάνει πράξη τις εξαγγελίες της  και παρά την αντίθετη άποψη των δυνάμεων του λεγόμενου συνταγματικού τόξου συνεχίζει τις διανομές τροφίμων. Έτσι μια ακόμη διανομή τροφίμων πραγματοποιήθηκε από την Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Αχαρνών Καματερού  την...


Κυριακή 12-05-2013 στην Πλατεία Μητροπόλεως στα Άνω Λιόσια, όπου 100 περίπου οικογένειες προμηθεύτηκαν 1 τόνο περίπου ειδών μαναβικής και φρούτων.







Τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες επί το έργο, το πραγματικό έργο και όχι αυτό που θέλουν να περάσουν τα τσοντοκάναλα  της διαπλοκής. Σ΄ αυτά τα παιδιά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και το παίρνουν από τους συμπολίτες μας και αυτό έχει ξεχωριστή αξία.


Υ.Γ. Είδαμε και την μεγάλη διαφημιστική καμπάνια του Μegalou καναλιού της διαφθοράς με τίτλο "Νοιάζομαι- Μοιράζομαι" , όπου για άλλη μία φορά μας αντιγράφουν κάκιστα.
Ελπίζουμε βέβαια τα τρόφιμα που θα μαζέψουν να μην έχουν την ίδια τύχη με τα ρούχα και τα παιχνίδια των Χριστουγέννων (ξέρει ο Δήμαρχος)  και να κλαίει ο κόσμος το 1,23€ που του ζητούν.