Social Icons

ΑΝΤΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ, Η ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΑΠΑΝΑ 8.500 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΑΠΗ

Ότι του φανεί του Λωλοστεφανή!
Ως «προσφορά» στην Τρίτη ηλικία, βάφτισε η Περιφέρεια Αττικής, τη συναυλία του Γιώργου Μαργαρίτη, που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, στο Ζεφύρι. 
Η «προσφορά» ισοδυναμεί με πάνω από 4 χιλ. ευρώ, τα οποία δεν θα διατεθούν στους ηλικιωμένους, αλλά στην …εταιρία «Γ. ΡΕΪΣΟΠΟΥΛΟΣ», που ανέλαβε τη διοργάνωση δύο συναυλιών (στο Ζεφύρι και στα Μέγαρα), έναντι του συνολικού ποσού των 8.610 ευρώ.
Η χρησιμοποίηση της λέξης προσφορά αποτελεί πραγματική πρόκληση κι εμπαιγμό των ηλικιωμένων, οι οποίοι, ιδιαίτερα στο υποβαθμισμένο Ζεφύρι, επιβιώνουν υπό τραγικές συνθήκες, με συντάξεις πείνας.
Σε άθλιες συνθήκες ζουν και οι εκατοντάδες άνεργοι, που εκλιπαρούν, καθημερινά, για μια ολιγόμηνη εργασία, και καταταλαιπωρούνται, συλλέγοντας δικαιολογητικά, στις δημόσιες υπηρεσίες. 
Κι όμως η Περιφέρεια και συγκεκριμένα η Αντιπεριφέρεια Δυτικής Αττικής προτίμησε να προσφέρει θεάματα αντί για άρτο, θυμίζοντας την ορχήστρα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ, που συνέχιζε να παίζει, ενώ το πλοίο βούλιαζε…
Ιδού, για του λόγου το αληθές και η προκλητική Απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής…




fylarhos.g