Social Icons

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά από τον Νικόλαο Λεμοντζή

Άλλη μία Παρασκευή, μία μέρα πριν την μεγαλειώδη συγκέντρωση κατά της έγερσης τζαμιού στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και της ισλαμοποίησης του έθνους μας, τα γραφεία της τ.ο. Πειραιώς γέμισαν από πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος για να παρακολουθήσουν την ομιλία του εκλεκτού συναγωνιστή και μέλους της κεντρικής επιτροπής, Νίκου Λεμοντζή.

Ο συναγωνιστής, ξεκίνησε την ομιλία του, αναλύοντας πως το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, μετά από όλες τις βρόμικες σκευωρίες του και τις διώξεις των Ελλήνων εθνικιστών, το μόνο που κατάφερε ήταν να δημιουργήσει μία τρύπα στο νερό. Τοπικές οργανώσεις της Χρυσής Αυγής ανοίγουν η μία μετά την άλλη σε ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και εμείς, με πρώτο τον αρχηγό μας, ήμασταν και θα είμαστε μέχρι το τέλος στην πρώτη γραμμή του αγώνα.


Στην συνέχεια, αναλύοντας την πολιτική επικαιρότητα, ο συναγωνιστής δεν θα μπορούσε παρά να θίξει το θέμα της άρνηση του συστήματος προς την δίκαιη απαίτηση μας για την αποφυλάκιση του ανθρώπου που μας οδήγησε μέχρι εδώ, του αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου και των συναγωνιστών Ι. Λαγού και Χ. Παππά. Η εγκληματικότητα μαστίζει από άκρη ως άκρη τον τόπο, Ελληνικές οικογένειες στα όρια της ανέχειας λιμοκτονούν και οι κυριότερες υποθέσεις που απασχολούν αυτή την περίοδο το “κυνοβούλιο” είναι οι νομιμοποιήσεις ομοφυλοφιλικών γάμων και οι κατασκευές τζαμιών στην ιστορική πρωτεύουσα της χώρας μας.
Όσο για την άνανδρη δολοφονική επίθεση των αδελφών μας που έπεσαν κρατώντας ορθό το λάβαρο, ο συναγωνιστής τόνισε πως ηθικοί αυτουργοί είναι το κράτος σε συνεργασία με το βρομερό παρακράτος της αριστεράς υπό εντολές ξένων κέντρων εξουσίας και όχι δήθεν μυστικές υπηρεσίες όπως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης παρουσιάζουν μέσα από ακόμα μία θλιβερή προσπάθεια να αποπροσανατολίσουν τον Ελληνικό λαό.
Τέλος, ο συναγωνιστής έδωσε ιδιαίτερη έμφαση εξηγώντας γιατί το σύστημα μας τρέμει. Γιατί μας οδηγεί ένας αρχηγός που είναι ο πρώτος άνθρωπος ύστερα από πολλά χρόνια, που ύψωσε ανάστημα ενάντια στην διαφθορά. Γιατί ενώ έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους φοβισμένους, ενώ εμείς προτάσσουμε τα στήθη μας υπερασπιζόμενοι το δίκαιο. Γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους που με τον πρώτο κίνδυνο τρέχουν να σωθούν, ενώ εμείς στεκόμαστε και πολεμάμε για ιδέες και τους συναγωνιστές μας. Τέλος, μας τρέμουν γιατί μετά από όλες αυτές τις άνανδρες επιθέσεις τους, εμείς δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!
Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και ως ήθιστε η συνάντηση μας έκλεισε με άπαντες εις στάσιν προσοχής να ψέλνουμε τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.