Social Icons

Και η Κέρκυρα έγινε εθνικιστική - Βίντεο και φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια των νέων μας γραφείων

Παρά το κρύο και την τρομοκρατία κράτους - παρακράτους οι Κερκυραίοι συναγωνιστές, μαζί με πλήθος Ελλήνων, γέμισαν τα νέα γραφεία και την πλατεία έξω από των χώρο των γραφείων που για ακόμη μια φορά αποδείχθηκαν μικρά για να χωρέσουν τον κόσμο. Ακόμα ένα κάστρο του Εθνικισμού έγινε πραγματικότητα και από σήμερα επίσημα πλέον ξεκινάει τους Εθνικούς Αγώνες.


Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο υπεύθυνος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής και άλλα στελέχη του Κινήματος.


Ευχάριστη έκπληξη για τους Κερκυραίους επεφύλαξε η έκτακτη παρουσία του συναγωνιστή και βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση στα εγκαίνια των γραφείων μας, καθώς και η παρουσία κλιμακίου συναγωνιστών από την Ζακύνθο.


Σε πείσμα όλων εκείνων των τοπικών παραγόντων του νησιού που σιτίζονται για να υπηρετούν την Ελλάδα της παρακμής του παλαιοκομματισμού και των συμφερόντων της διαπλοκής διαδίδοντας -μάλιστα- ανυπόστατες φήμες για δήθεν φοβισμένους χρυσαυγίτες, τους απαντάμε με πράξεις και όχι σαθρά λόγια.


Η Χρυσή Αυγή κερδίζει καθημερινά την πιό ισχυρή θέση στην καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων, έχει πραγματικό έρεισμα στην Ελληνική κοινωνία και όχι ρουσφετολογικό.


Κόντρα στον πόλεμο των διεφθαρμένων απαντάμε με νέα γραφεία σε ολόκληρη την επικράτεια και πλήθος νέων συναγωνιστών που με Πίστη και Τόλμη στηρίζουν τον δίκαιο Αγώνα μας για την Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού.

Χρυσή Αυγή Κέρκυρας



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kai-h-kerkura-egine-ethnikistikh-binteo-kai-fwtoreportaz-apo-ta-egkainia-tw#ixzz2p4DQUXCy