Social Icons

Real News: "Η Χρυσή Αυγή σαρώνει και είναι πρώτο κόμμα."


Το πολιτικό σύστημα όσο πλησιάζουμε στις κάλπες (αυτοδιοικητικές - ευρωεκλογές και εθνικές;! ) αντιλαμβάνεται πως τα ψέματα και η προπαγάνδα του είναι μια ατελέσφορη διαδικασία που ο λαός την έχει αντιμετωπίσει και στρέφεται μαζικά στο μοναδικό κίνημα σωτηρίας και αντίστασης που δεν είναι άλλο από τη Χρυσή Αυγή.
Για αυτό και αναγκάζονται όλοι αυτοί οι συστημικοί κονδυλοφόροι σιγά, σιγά να ψιθυρίζουν τα... μελλούμενα με σκοπό πρώτα από όλα να προετοιμάσουν τους εαυτούς για τις συνέπειες...
Διαβάζοντας λοιπόν το κύριο άρθρο της Κυριακάτικης εφημερίδας Real News, με το σημειολογικό τίτλο "4 νάρκες στο δρόμο για τις Ευρωεκλογές" αναφέρονται τα εξής όσο αναφορά τις επερχόμενες ευρωπαϊκές κάλπες:
"Νάρκη φαίνεται να είναι και το ποσοστό που θα λάβουν αθροιστικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και η διαφορά τους από το ΣΥΡΙΖΑ. Σε περίπτωση εκλογής ενός - μπορεί και κανενός - ευρωβουλευτή από το ΠΑΣΟΚ εκτιμάται ότι θα δημιουργηθεί μπαχαλοποίηση του συστήματος και μέγιστο πολιτικό πρόβλημα, αν η Κουμουνδούρου δε συγκεντρώσει υψηλό ποσοστό. Εξάλλου ο ΣΥΡΙΖΑ με .....
τη στροφή στο "ρεαλισμό" σημειώνει απώλειες "αντισυστημικών ψηφοφόρων" του, ενώ η φιλοευρωπαική του στάση θα του στερήσει "αντιευρωπαϊκές" ψήφους"
Μέσα σε 6 σειρές ο αρθρογράφος κατέγραψε όλο το σημερινό πολιτικό σκηνικό και διέβλεψε το μέλλον.
- Πρώτο: ΠΑΣΟΚ - ΝΔ γίνονται "εις σάρκαν μια" και δεν νοούνται διαφορετικά κόμματα
- Δεύτερον: Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται και δεν αγγίζει ούτε το 3%
- Τρίτον: Tο καθεστώς ανησυχεί ότι αν ΠΑΣΟΚ - ΝΔ μαζί δεν πάνε καλά θα πρέπει να διασφαλιστεί οπωσδήποτε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει υψηλό ποσοστό (μπας και φανεί ότι υπάρχει ισχυρός πόλος εξουσίας - ελεγχόμενος)
- Τέταρτον: Aν δεν επιτευχθεί το τρίτο σενάριο-δεδομένο (να μαντρώσουν κοινώς τους ψηφοφόρους στο ΣΥΡΙΖΑ) τότε υπάρχει πρόβλημα..... μπαχαλοποίησης και πολιτικής αστάθειας...!! Τι εννοεί άραγε ο αρθρογράφος..
Μα φυσικά αυτό που όλοι καταλαβαίνετε.. Η Χρυσή Αυγή (θα) είναι πρώτο κόμμα και θα προκαλέσει τριγμούς στο σαθρό οικοδόμημα του κατεστημένου
- Πέμπτον: Oι "αντισυστημικοί" ψηφοφόροι έχουν ξυπνήσει και έχουν ρίξει... "μούτζα" στα κίβδηλα κόμματα, τύπου ΣΥΡΙΖΑ που το παίζουν "αντισυστημικά" και στρέφονται προς το... "απαγορευμένο".


Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο...


ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ και είμαστε ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΙΣΤΟΙ - ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ