Social Icons

Είμαστε η Οργή!

Ζούμε στην εποχή της απόλυτης προδοσίας και καταπίεσης. Σε αυτή την σκοτεινή εποχή της ανομίας, της διαφθοράς των ηθών και του μηδενισμού, που εξαθλιώνει μέρα με τη μέρα την ανθρώπινη ζωή. Εκεί που επιβάλλεται ο παραλογισμός και η παραφροσύνη, για να κλέψουν όση ψυχική δύναμη έχει απομείνει. Για να καμφθεί, επιτέλους, κάθε ίχνος πνευματικής αντίστασης.Εμείς, όμως, αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτή την ξέφρενη, καταστροφική πορεία.
Αρνούμαστε να συμμετάσχουμε σε αυτό το άθλιο κατασκεύασμα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είναι κοινωνία. Δεν αποτελούμε μέρος του σάπιου τους συστήματος και δεν συμβιβαζόμαστε με την διεστραμμένη ψυχοσύνθεση του μικροαστού, που αρέσκεται στα παθολογικά ανταλλάγματα του υλισμού και της παγκοσμιοποίησης.
Αντίθετα, ακολουθούμε τη συνείδηση μας. Ταξιδεύουμε στο χρόνο και δίνουμε αξία σε πράγματα που σήμερα φαντάζουν ασήμαντα ή ανέφικτα. Πράγματα που στην εποχή αυτή φαντάζουν απαγορευμένα, ακόμα και ως σκέψη. Γινόμαστε φορείς του αρχέγονου προγονικού μας κώδικα, έχοντας γνώση της θέσης μας εντός του κόσμου αυτού. Έτσι, επιλέγουμε τη σύγκρουση από την αδράνεια, καθώς ποτέ δεν αρκεστήκαμε σε εύκολες λύσεις. Γυρνάμε την πλάτη στην παράνοια και στο ψέμα τους, παραμένοντας πάντοτε μαχητές της Αλήθειας.
Βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή αντίστασης, κλονίζοντας τα σαθρά θεμέλια του διεφθαρμένου, μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας παρουσία, τους δίνουμε μόνο ένα δείγμα από το καινούριο μέλλον που έρχεται. Και αυτό φαίνεται να αποτελεί την μεγαλύτερη απειλή τους. Τρομάζουν γιατί διαφέρουμε. Επειδή η παρακμή τους δεν μας αγγίζει και δεν εξαγοράζονται ούτε οι ιδέες μας, ούτε η αξιοπρέπεια μας. Αδιανόητο για αυτούς τους αλαζόνες που νομίζουν ότι μπορούν να καταφέρουν τα πάντα.
Έτσι, μας κυνηγούν με κάθε τρόπο. Ενοχλούνται και μόνο από την ύπαρξη μας. Μας στιγματίζουν για τις Ιδέες μας. Για εμάς, όμως, αυτό αποτελεί Τιμή! Γι’ αυτό συνεχίζουμε, αμετανόητοι, να χαμογελάμε στα εμπόδια. Βαδίζουμε μέσα από τα συντρίμμια τους, με μοναδικό μας όπλο την φλογερή μας Πίστη, που καθοδηγεί τον Αγώνα μας για Ελευθερία και Δικαίωση.
Για αυτούς που απεργάζονται την καταστροφή της πατρίδας μας, είμαστε οι αμφιλεγόμενοι, οι περιθωριακοί. Για εκείνους, όμως, που μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα, που διακρίνουν την ελπίδα μέσα στον σύγχρονο μεσαίωνα, είμαστε η Σιδηρά Γενιά. Που κλείνει μέσα της όλη τη δύναμη της Φυλής της και αισθάνεται κάθε στιγμή το νεύρο και τα βιώματα αιώνων. Που έχει ορίσει τον αγώνα για ζωή της και είναι ταγμένη σε ένα σκοπό ιερό. Που είναι ο φρουρός αρχέγονων αξιών και ιδανικών, ο Συνεχιστής.
Πιστοί στο Ιερό μας Καθήκον, σηκώνουμε τα λάβαρα του πολέμου. Ενάντια σε καθετί άδικο και αφύσικο, ξεπηδά μέσα από τις στάχτες ενός κόσμου κατεστραμμένου μια φλόγα νέα και παντοδύναμη. Η ψυχή μας! Που παραμένει ελεύθερη, διψασμένη για ζωή και δημιουργία.
Είμαστε η έκφραση της αγανάκτησης όσων προδόθηκαν. Είμαστε το ξέσπασμα ανθρώπου γεννημένου ελεύθερου, που προσπαθούν να τον υποδουλώσουν. Είμαστε οι πρώτες σταγόνες της καταιγίδας. Είμαστε η Οργή!

antepithesi.gr