Social Icons

ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ


Πολύ μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών κατά την επίσκεψη της Ουρανίας Μιχαλολιάκου στο μεγαλύτερο κάστρο του εθνικισμού στην Αττική.
Η συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου ξεκινώντας την ομιλία της, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίησή της βλέποντας άλλη μια Τοπική Οργάνωση, άλλο ένα κάστρο του Εθνικισμού γεμάτο με κόσμο, σε πείσμα όλων αυτών που διαδίδουν ότι διαλυόμαστε. Κάνουν λάθος, γιατί όχι μόνο δεν διαλυόμαστε, αλλά μέρα με τη μέρα γινόμαστε όλο και περισσότεροι, όλο και δυνατότεροι.
Σχολιάζοντας την πολιτική επικαιρότητα, στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης Σαμαρά, που εξαπατά με τη μεγαλύτερη ευκολία τον Ελληνικό Λαό, πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, και ενώ χανόμαστε αυτοί μιλούν για… ανάπτυξη. Είναι στο χέρι μας, τόνισε, να αφυπνίσουμε τους συμπολίτες μας ώστε να καταλάβουν ότι η μόνη ελπίδα για να σωθεί ετούτος ο Τόπος είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι το ίδιο και το αυτό, - άλλωστε ετοιμάζονται να συγκυβερνήσουν κιόλας – στο δρόμο που χάραξε ο Σαμαράς ακολουθούν όλοι από πίσω και ας λένε το αντίθετο για τα μάτια του κόσμου. Οι Τούρκοι αλωνίζουν στα χωρικά μας ύδατα και αυτοί το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι να διώκουν τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παντοιοτρόπως. 
Όσον αφορά τις συνεχείς διώξεις εναντίον του Κινήματός μας, βλέπουμε ότι οι σκευωρίες καταρρέουν μία προς μία, ώσπου στο τέλος να αποφυλακιστούν ο Αρχηγός και οι υπόλοιποι παράνομα έγκλειστοι Συναγωνιστές μας. Όλα τα λαμόγια με τις απατεωνιές τους και τις off shore κυκλοφορούν ελεύθεροι, την ίδια ώρα που αθώοι άνθρωποι διώκονται για τις Ιδέες τους. 
Πρέπει κάποτε να σταματήσει αυτή η κατάσταση, τόνισε η συναγωνίστρια. Πρέπει όλοι μας να ορθώσουμε το ανάστημά μας, και να αποδείξουμε ότι έχουμε την καρδιά, την ψυχή και τη θέληση να στείλουμε επιτέλους από κει που ήρθαν όλους αυτούς που μας κυβερνούν και μας περνάνε για ηλίθιους. Μέχρι την τελική Νίκη!