Social Icons

ΓΙΑΦΚΑ-ΡΟΥΦΙΑΝΑΔΙΚΟ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ!


Το θράσος των αναρχοκομμουνιστών έχει ξεπεράσει κάθε όριο, λόγω Σαμαρά και μυστικών κονδυλίων. Έτσι, με εντολή Σαμαρά και τη βοήθεια της ΚΥΠ, οι παρακρατικοί στήνουν γιάφκα-ρουφιανάδικο, μέσα στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα! Προφανώς, η γιάφκα-ρουφιανάδικο (η οποία σίγουρα θα φυλάσσεται νυχθημερόν με βάρδιες από μαντρόσκυλα της ΚΥΠ), θα αποτελέσει ορμητήριο αναρχοκομμουνιστικών «Ταγμάτων Εφόδου», για τρομοκράτηση των Ελλήνων που έχουν παραμείνει στην ευρύτερη περιοχή. Η θριαμβευτική ανακοίνωση των επίστρατων του αόμματου έγινε από τη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα (συμφερόντων Σόρος) και έχει ως εξής: 

«Aντιφασιστικό-αντιεξουσιαστικό στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ στον Αγ. Παντελεήμονα

Άτομα από τον αναρχικό χώρο και αντιφασίστες, ύστερα από κάλεσμα της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας πήραμε την πρωτοβουλία να ανοίξουμε το αντιφασιστικό στέκι «ΔΙΣΤΟΜΟ» στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα. Η ονομασία του στεκιού είναι φόρος τιμής στους νεκρούς του Διστόμου από τους ναζί Γερμανούς κατακτητές στις 10 Ιουνίου του 1944. Αυτό που μπορούμε να διαβεβαιώσουμε είναι πως με την παρουσία μας στην περιοχή, όπως στη συνέχεια και με το άνοιγμα και άλλων χώρων σαν κι αυτόν σε άλλες περιοχές θα εξαλείψουμε την παρουσία των σύγχρονων απόγονων των Γερμανών ναζί και των Ελλήνων συνεργατών τους (οι χρυσαυγίτες δεν αποτελούν τίποτε άλλο από τους απόγονους των ταγματασφαλιτών, των γερμανοτσολιάδων, των κουκουλοφόρων καταδοτών) που κατέστρεψαν τον τόπο. Μιλάμε για τους θρασύδειλους νεοναζί της χρυσής αυγής… Υποσχόμαστε λοιπόν πως η θρασύδειλη και φασιστική δράση τους τελειώνει εδώ. Το Αντιφασιστικό-αντιεξουσιαστικό στέκι ΔΙΣΤΟΜΟ, βρίσκεται στην Αλκιβιάδου 81 – Αγ. Παντελεήμονας. Το στέκι είναι ανοιχτό κάθε Τρίτη και Πέμπτη 7-9µµ. Ο χώρος αποτελεί ένα σημείο συνεύρεσης, επικοινωνίας και ζύμωσης, για την καθεμία και τον καθένα που θέλει να πάρει τη τύχη της γειτονιάς και της ζωής του στα χέρια του μακριά και ενάντια σε λογικές ανάθεσης, κόμματα και θεσμούς».

(ΥΓ): Την κατάρα των Ελλήνων του Αγίου Παντελεήμονα να έχει το βρωμερό κόμμα της πιάτσας Συγγρού και ο ΑΡΙΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ Σαμαράς!