Social Icons

ΟΙ… ΝΟΣΤΑΛΓΟΙ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Το προσωπικό στίγμα του έχει αφήσει ο Ηλίας Κασιδιάρης στην πολιτική ζωή του τόπου, μέσα και έξω από το Κοινοβούλιο, στους απλούς πολίτες αλλά όπως φαίνεται από τα γεγονότα και στους πολιτικούς. Η… πρωτότυπη απάντησή του στην προκλητική σωματική επίθεση της Κανέλλη εναντίον του, στην εκπομπή του Παπαδάκη, προκάλεσε πάταγο κι έγινε παγκόσμια είδηση. Από τη στιγμή εκείνη και κατά τη διάρκεια των επόμενων ημερών η… βαριά (ερωτο) χτυπημένη Κανέλλη περιέφερε το μάγουλό της με το ανύπαρκτο σημάδι και το επιδείκνυε στις εκπομπές των καναλιών, ως «τρόπαιο», και καλούσε τον Κασιδιάρη να χορέψουν μαζί ένα… τανγκό (!!!) κάνοντας τον γυναικείο πληθυσμό να… ζηλέψει. Δημιουργήθηκαν σελίδες στο διαδίκτυο με τίτλους που παρέπεμπαν σε κρυφές επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον Ηλία. Όλοι εστίαζαν στον Κασιδιάρη. Ήταν ο αδιαμφισβήτητος σταρ! Η φράση «να αγιάσει το χέρι σου Ηλία!!!» έδινε κι έπαιρνε στο στόμα του απλού κόσμου που είχε και εξακολουθεί ναέχει χτυπηθεί αλύπητα από το πολιτικό κατεστημένο που ξεπουλά προδοτικά τις ζωές όλων και τα συμφέροντα της πατρίδας. Στον απλό κόσμο έγινε ο ήρωάς τους.

Η είσοδός του στη Βουλή κίνησε το ενδιαφέρον όλων και ιδιαίτερα του γυναικείου πληθυσμού που άρχισε πάραυτα να παρεκτρέπεται… ενδυματολογικώς! Για ένα μεγάλο διάστημα οι ενδυματολογικές επιλογές της πλειοψηφίας των γυναικών βουλευτίνων θύμιζαν… καμπαρέ και μάλιστα χειρίστου είδους!.Άλλες πάλι το έπαιζαν… παιδούλες, με νεανικά πολύχρωμα μπλουζάκια με στάμπες, για να προσομοιάσουν στην ηλικία του. Ώσπου… ζήλεψε και ο Μαρκογιαννάκης και αναγκάστηκε να επιβάλλει την τάξη με αυστηρό dress code!!! Τι το κάνανε εκεί μέσα, Αμέρικαν μπαρ; Αμ πώς!!! Παρ’ όλα αυτά οι γυναικείες ενδυματολογικές εκτροπές συνεχίζονταν γιατί ο αίτιος ήταν εκεί παρών στα έδρανα, έβγαζε πύρινους λόγους και κατακεραύνωνε τους ψεύτες, κλέφτες, προδότες και πωλητές της πατρίδας μας. Κανείς δεν μπορούσε να αντιπαρατεθεί μαζί του στο λόγο. Η αλήθεια του επισκίαζε κάθε προσπάθεια συγκάλυψης σκανδάλων, κάθε προσπάθεια προδοσίας της χώρας.

Επιτέλους! Για πρώτη φορά στην ιστορία της πολιτικής ζωής του τόπου, βρέθηκε ένας άνθρωπος και ένα κόμμα, να πει την αλήθεια στον ελληνικό λαό και να του ανοίξει τα μάτια. Αυτό και πλήρωσε με την προφυλάκισή του, είπε τις αλήθειες που η ξεπουλημένη στους ξένους προδοτική συγκυβέρνηση και όλα τα συστημικά πολιτικά κόμματα δεν ήθελαν να ακουστούν. Ήταν και είναι ο φόβος και τρόμος τους. Προσπάθησαν πολλοί να τον μιμηθούν στο στυλ, στο λόγο… δεν τα κατάφεραν. Η μαγκιά και ο τσαμπουκάς του Κασιδιάρη δεν αντιγράφεται, γιατί πηγάζει από την αλήθεια του μέσα στην ψυχή του. Δεν είναι ψευτομαγκιά όπως άλλων. Είναι η δύναμη της θέλησης για το δίκαιο της πατρίδας και του ελληνικού λαού. Πηγάζει από τον περηφάνια και τη λεβεντιά του αληθινού Έλληνα, που οι κυβερνώντες προσπάθησαν να την ξεριζώσουν από το λαό για να μην διεκδικεί το δίκιο του, αλλά μάταιος ο κόπος του. Ο Έλληνας δεν αλλάζει ό,τι κι αν κάνουν, δεν αλλοιώνεται.

Η άδικη προφυλάκισή του προκάλεσε αγανάκτηση στον απλό κόσμο για τις ανυπόστατες κατηγορίες. Για ένα όπλο με νόμιμη άδεια κανείς δεν πάει φυλακή, πλην του Ηλία Κασιδιάρη. Αλλά με έκπληξη διαπίστωσα ότι προκάλεσε και… οδυρμό στον γυναικείο πληθυσμό των καναλιών της διαπλοκής. Δεν κατάφερναν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμό τους μερικές από τις δημοσιογράφους που τόσον καιρό τον λασπολογούσαν. Μερικές, παρατηρούσα, ήσαν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης και πολύ δύσκολα προσπαθούσαν να κρατήσουν τα προσχήματα. Αν είχαν μπροστά τους τις εισαγγελείς και τον Αθανασίου, δεν ξέρω αν θα έβγαιναν ζωντανές από τα χέρια τους! Χαχα! Ηλία τι τους έχεις κάνει!!! Αλλά και οι άντρες δημοσιογράφοι εκνευρίστηκαν γιατί έχαναν την είδηση με την προφυλάκισή του. Στη Βουλή επικράτησε μια κατήφεια στον γυναικείο πληθυσμό και ευτυχώς που πήγαν για τα «μπάνια του λαού» και έτσι… ξελαργάρισαν λιγάκι.

Αλλά απ’ ό,τι φαίνεται αν και προφυλακισμένος ο Ηλίας Κασιδιάρης, εξακολουθεί να μένει στις καρδιές όλων, εντός και εκτός βουλής. Κανείς δεν τον ξεχνά και συχνά πυκνά βρίσκονται κάποιοι που προσπαθούν να τον μιμηθούν. Όπως πρόσφατα, που για το… χατίρι του χάθηκε …υφυπουργείο!!!. Η μονίμως προκλητική και εκνευριστική Κανέλλη, κατάφερε να σπάσει τα νεύρα του συντοπίτη μου του Στύλιου ενός πράου θα έλεγα ανθρώπου, που όταν προσομοιάστηκε από εκείνη με τη Μαρία Αντουανέττα, ξύπνησε μέσα του ο… Κασιδιάρης και τον μνημόνευσε πολλάκις! Κρίμα που δεν ήταν μπροστά ο Πάκης με την παροιμιώδη ψυχραιμία του, για να… κατευνάσει τα πνεύματα. Το άκουσμα και μόνο του ονόματος του Κασιδιάρη ξύπνησε τον εν Κύπρο ευρισκόμενο Σαμαρά που λίγο πολύ ζήτησε «την κεφαλή του υφυπουργού επί πινάκι» για το ατόπημα αυτό. Καημένε Στύλιε!.. κι ούτε δυο μήνες υφυπουργός δεν ήσουν! Σε υποχρέωσαν μάλιστα να ζητήσεις και συγγνώμη από την Κανέλλα! Τι ξεπεσμός!!! Και τι είπες;;; «Δεν θα με κάνετε Κασιδιάρη, δεν θα γίνω Κασιδιάρης!» Σιγά το πράγμα! Δεν είπε ότι θα γίνει, είπε;;; Είπε ότι δεν θα γίνει… .χαχα! Εγώ θα ρωτούσα, μπορείς να γίνεις;;; Όσο και να το ήθελες εκείνη τη στιγμή (το ήθελες παραδέξου το, δεν θα μπορούσες να γίνεις. Κασιδιάρης γεννιέσαι δεν γίνεσαι, όσο και να το παλέψεις. Το καλούπι δημιουργήθηκε άπαξ. Αλλά πιο πολύ με στενοχώρησε βρε Στύλιο, η συγγνώμη που ζήτησες από κάποια που ντροπιάζει την παράταξη και τους πολίτες που εκπροσωπεί, περιφερόμενη στα κανάλια καπνίζοντας, διακόπτοντας, εκνευρίζοντας, λοιδορώντας τους συνομιλητές της με αχαρακτήριστο τρόπο και αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο με τη συμπεριφορά της από τα πραγματικά προβλήματά τους, γενόμενη το καλύτερο δεκανίκι στήριξης της σάπιας πολιτικής συγκυβέρνησης, εις βάρος του ελληνικού λαού.

Γι’ αυτό θα αναφωνήσω όπως και οι περισσότεροι Έλληνες: «Ηλία ν’ αγιάσει το χέρι σου!!!».

Γιάννης Θ. από Άρτα