Social Icons

ΟΜΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΑ


Άλλη μια επιτυχημένη ομιλία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25-11-2014 στην Τ.Ο. Φυλής – Καματερού με ομιλητή τον συναγωνιστή Γρηγόρη Χιώτη. Ο συναγωνιστής ανέλυσε θέματα της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, αναφερόμενος αρχικά στο μείζων γεωπολιτικής σημασίας θέμα της ΑΟΖ και τις προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο και στο Αιγαίο. Θέμα το οποίο φυσικά αναλύθηκε στην πρόσφατα πολύ επιτυχημένη εκδήλωση του κινήματος μας στο ξενοδοχείο CRYSTAL.
Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε επίσης στον άδικο χαμό του Σέρβου φιλάθλου από Τούρκους οπαδούς, κάτι το οποίο πρέπει να μας εφιστά ιδιαίτερα την προσοχή μας για τους σκοπούς των γειτόνων μας. Ο συναγωνιστής επεσήμανε ότι η Ελληνοτουρκική φιλία είναι ένας μύθος που εξυπηρετεί μόνο ανθελληνικά συμφέροντα και τίποτα παραπάνω. 
Επίσης ανέλυσε θέματα που αφορούν την παιδεία και ιδιαίτερα την κρίση που υπάρχει στα Ελληνικά Πανεπιστήμια, με τους πρωτομάστορες της Αριστεράς που έχουν εισβάλει εδώ και δεκαετίες και προσπαθούν με κάθε τρόπο να χειραγωγήσουν τους Έλληνες φοιτητές σπρώχνοντας τους σε καταλήψεις και σε κλείσιμο των Ελληνικών ΑΕΙ κα ΤΕΙ.
Τέλος ο συναγωνιστής με το μεστό του λόγο δήλωσε πως πλησιάζει η ώρα της απελευθέρωσης και πως όλοι αυτοί που ξεπουλάνε εδώ και χρόνια την πατρίδα μας θα βρεθούν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εκεί, όπου και ανήκουν.