Social Icons

2014: ΕΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Στην Ελλάδα ζούμε στο παραμύθι της “αναποδούπολης”. Όλα είναι ανάποδα. 
Οι “φασίστες” διαμαρτύρονται για έλλειμμα δημοκρατίας κι οι προοδευτικοί ουρλιάζουν για την εξόντωση, πολιτική και φυσική των αντιπάλων τους.
Οι “εθνοπατέρες” αγωνίζονται να σώσουν τη χώρα από τους “τεμπέληδες φοροφυγάδες” αλλά οι ίδιοι κλέβουν ότι γυαλίζει κι ο λαός φτωχαίνει κάθε μέρα και περισσότερο.
Οι άνθρωποι που στέκονται αλληλέγγυοι στους πατριώτες τους, που μοιράζουν τρόφιμα, που προστατεύουν τους δρόμους και τα σπίτια τους, που τιμούν τη Σημαία, που δεν έκλεψαν τον συμπολίτη, είναι μέλη… εγκληματικής οργάνωσης. Ενώ στον αντίποδα, εκείνοι που αδιαφορούν για το μέλλον της χώρας, έκλεψαν, κλέβουν και συνωμοτούν για να ξανακλέψουν στο μέλλον, που εκβιάζουν, καταπατούν νόμους, γραπτούς κι άγραφους, που διασπαθίζουν τη κρατική περιουσία σε γλέντια, βίλλες και λιμουζίνες, είναι… ταγοί της δημοκρατίας. 
Ο υπουργός μεταφορών, φοράει πλαστές πινακίδες στο αμάξι του, ο υπουργός εργασίας απασχολεί ανασφάλιστους λαθρομετανάστες, ο υπουργός οικονομικών κρύβει λίστες με φοροφυγάδες, ο υπουργός Αμύνης δωροδοκείται για την αγορά όπλων κι ο υπουργός δικαιοσύνης εκβιάζει τη δικαιοσύνη σε παρανομίες (τι σημασία έχει αν είναι «πρώην», των κομμάτων του… συνταγματικού τόξου είναι κι αυτοί…).
Αλλά αυτοί δεν είναι μέλη συμμορίας. Είναι “διασφάλιση “ της δημοκρατίας. Παράνομοι λαθρομετανάστες, αλλόθρησκοι μιας θρησκείας μίσους και βαρβαρότητας, έχουν ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες γιατί απλά… έτσι θέλουν. 
Το 2013 ήταν το έτος δολοφονίας της δημοκρατίας στην Ελλάδα. Κάθε πλούτος και ευημερία αφαιρέθηκε από το λαό με χειρουργική ακρίβεια και κλινική απάθεια. Φυλακίζοντας τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, βουλευτές και στελέχη, προσπάθησαν να φιμώσουν τη μόνη φωνή του Έθνους. Προσπάθησαν να μας ξεγυμνώσουν από την αξιοπρέπειά μας, ως Έθνος. Ε όχι λοιπόν. Απέτυχαν. Ακόμη πιστεύουμε κι ακόμη ελπίζουμε. Τιμή μας η πίστη μας. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι θανάτου. 
Το 2014 θα είναι έτος απελευθέρωσης. Απελευθέρωσης του Αρχηγού, των φυλακισμένων αδελφών μας αλλά κι απελευθέρωσης του Έθνους μας.
Τα κάγκελα της φυλακής σας είναι φτιαγμένα από σίδερο και η ψυχές μας από ατσάλι..Ποιό λέτε να νικήσει;