Social Icons

Μήνυμα του Γ. ΓΕΡΜΕΝΗ, μέσα απο τα κελιά της τιμής, διάβασε η Ευγενία Χρήστου στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού

Ενώ το καθεστώς των μνημονιολάγνων της συγκυβέρνησης έψαχνε ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ τα κελιά των πολιτικών κρατουμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στον Κορυδαλλό, στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού, η συναγωνίστρια Ευγενία Χρήστου, σε μια κατάμεστη αίθουσα, διάβαζε το μήνυμα, του αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένου στις φυλακές του Κορυδαλλού, πολιτικού κρατούμενου, Βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, συναγωνιστή Γ. Γερμενή.
Το μήνυμα του συναγωνιστή, καταγγελτικό προς τις αρχές, γεμάτο επιβαρυντικά στοιχεία εναντίον του καθεστώτος και των λειτουργών του, περιέγραφε το πως βίωσε και πως πραγματικά έγινε η προανάκριση, αλλά και κάτω από ποιο καθεστώς, πως και με ποιες, αλλά κυρίως ποιων τις οδηγίες, βγήκε η απόφαση της προφυλάκισης των Γ.ΓΕΡΜΕΝΗ και Π.ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.
Το δεύτερο σκέλος της επιστολής του Γ.ΓΕΡΜΕΝΗ, μετέφερε επακριβώς το αδούλωτο πνεύμα και το υψηλό ηθικό που διακατέχει τόσο τον ίδιο, όσο και ΌΛΟΥΣ τους Έλληνες Εθνικιστές, πολιτικούς κρατούμενους, μεταξύ αυτών και του Αρχηγού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ν.Γ.Μιχαλολιάκου, μέσα στα κελιά της τιμής.
Οι Εθνικιστές δεν λυγίζουν με τις διώξεις...
Δεν λυγίζουν με τις σφαίρες...
Και αυτό γιατί η πίστη στην ιδέα και στον αγώνα, δεν αποδεικνύεται στα λόγια, δοκιμάζεται...
Και οι πιστοί στην ιδέα και στον αγώνα, δεν έχουν ανάγκη από αποδείξεις, αλλά από δοκιμασίες...

                                         Μικρά αποδεικνύονται πλέον τα γραφεία μας....


Y.Γ. Θα ακολουθήσει βίντεο εντός ολίγου