Social Icons

Άλλο ένα σόου από ΔΕΝΔΙΑ και ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ στις Αχαρνές και πάλι για τους Ρομά…

«Καταδρομική επίθεση» θύμιζαν οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας που πραγματοποιήθηκαν χτες αργά το βράδυ, αλλά και σήμερα το πρωί στα «γκέτο» των τσιγγάνων με την χρήση… ελικοπτέρου!!! Αυλίζα, Αγ. Δημήτρης, Αγ. Σωτήρα και Κύπρου μπήκαν στο στόχαστρο ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας που με συντονισμένες ενέργειες, χειρουργικής ακρίβειας «χτύπησαν» σε σπίτια που είναι ύποπτα για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Η χρήση του αστυνομικού ελικοπτέρου για λόγους εκφοβισμού αλλά και παρακολούθηση όσων επιχειρούσαν να ξεφύγουν από τις επίγειες δυνάμεις πραγματικά φάνηκε να αποδίδει καρπούς. Το ελικόπτερο πέταξε σε πάρα πολύ χαμηλό ύψος τρομοκρατώντας τους ρομά, ενώ ταυτόχρονα οι δυνάμεις των ΜΑΤ, της Δίωξης και της Ασφάλειας Αττικής είχαν διασκορπιστεί και πραγματοποιούσαν προσαγωγές.
Μάλιστα στην Αγ. Σωτήρα στον πανικό του ένας χρήστης μόλις είδε το ελικόπτερο σε τόσο χαμηλό ύψος προσπάθησε να διαφύγει με ένα ταξί, αλλά τράκαρε λίγα μέτρα πιο κάτω, στο ύψος της γέφυρας πριν την Εθνική Οδό. Οι αστυνομικοί που βρίσκονταν στο ελικόπτερο ειδοποίησαν τους άντρες που είχαν διασκορπιστεί στην Αγ. Σωτήρα και τον συνέλαβαν πριν προλάβει να διαφύγει.
Σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 8:30 παρόμοια επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε σπίτια της οδού Κύπρου, πάλι με την χρήση ελικοπτέρου και δυνάμεων καταστολής.
Ελπίζουμε τέτοιου είδους επιχειρήσεις να συνεχιστούν μπας και δούμε άσπρη μέρα στο πρόβλημα της εγκληματικότητας και της εμπορίας ναρκωτικών!


ΥΓ Πόσους συνέλαβαν τελικά; Θα πρέπει να συνέλαβαν εκατοντάδες, αφού ήταν και “αιφνιδιαστική” και με τόση αστυνομική δύναμη το σόου…

Σχόλιο : Θέλετε να πούμε γιατί φυλάκισαν τους Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ; Και γιατί ο Δένδιας στήνει ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ τέτοιες παραστάσεις;

Για το θέμα της εγκληματικότητας των ρομά και την ταλαιπωρία και τους κινδύνους των κατοίκων, έχουν υποβάλλει ερωτήσεις και ο συναγωνιστής Η. Κασιδιάρης, και ο Η.Παναγιώταρος αλλά και άλλοι συνανωνιστές Βουλευτές της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Μια από τις δεκάδες αναφορές στους ρομά που τυρρανούν την πολύπαθη Δ.Αττική είχε κάνει και ο Γ. ΓΕΡΜΕΝΗΣ! Αδίκως και παρανόμως προφυλακισμένος στις φυλακές του καθεστώτος μαζί με τον αρχηγό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΘΕΜΑ: «Έγκλημα και υποβάθμιση από τους παράνομους καταυλισμούς Ρομά στις Αχαρνές»

Εικόνα που παραπέμπει στις φαβέλες της Βραζιλίας αποτυπώνει η κατάσταση που επικρατεί σε συνοικίες στις Αχαρνές. Συγκεκριμένα ομάδες Ρομά έχουν κάνει παράνομη κατάληψη σε δημόσια γη και εγκαταλελειμμένα υποστατικά ενώ ταυτόχρονα προχώρησαν και σε εντελώς παράνομη ανέγερση οικιών. Από τότε που έχουν δημιουργηθεί τα νέα γκέτο στις Αχαρνές η εγκληματικότητα κτύπησε κόκκινο. Καθημερινά, πλέον, σημειώνονται κλοπές μετάλλων, αυτοκινήτων και επιθέσεις σε πολίτες. Η αστυνομία για ακόμα μια φορά κρατά παθητική στάση και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου στις όποιες καταγγελίες καλεί τους κατοίκους να μετακομίσουν.

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Υπάρχει η πρόθεση και ο κατάλληλος σχεδιασμός από τις αρμόδιες αρχές για να εκκενωθούν οι παράνομοι καταυλισμοί και να επιβληθεί ο νόμος στις συγκεκριμένες περιοχές;
Γιατί οι αστυνομικοί έχουν διαταχθεί, σύμφωνα με καταγγελίες των κατοίκων, να τηρούν παθητική στάση και απλά να καταγράφουν τα παράνομα περιστατικά;

Αθήνα, 09/11/2013
Ο Ερωτών Βουλευτής
Γεώργιος Γερμενής
Βουλευτής Β’ Αθηνών
ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ