Social Icons

Όλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι εκτός από τους Εθνικιστές

Καταχραστές, λωποδύτες, εκβιαστές, τρομοκράτες, ακόμα και επικίνδυνοι ισοβίτες δολοφόνοι, κυκλοφορούν ελεύθεροι με «περιοριστικούς όρους» ή με «άδειες εξόδου» με τις ευλογίες του κράτους, αλλά και του «ευνομία παντού».
ΟΛΟΙ αυτοί λοιπόν έξω, εκτός… από τους Έλληνες Εθνικιστές οι οποίοι ούτε για να ασκήσουν τα νόμιμα κοινοβουλευτικά τους καθήκοντα με αστυνομική συνοδεία δεν δικαιούνται άδεια εξόδου!
Το πιο ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ δε της υπόθεσης, είναι ένα γεγονός που ούτε σκηνοθέτης σε ταινία θρίλερ δεν θα μπορούσε να φανταστεί, καθώς αν το παρουσίαζε, θα κινδύνευε να τον πάρουν με τα γιαούρτια!
Και όμως στην Ελλάδα αυτό ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. Ένας από τους λόγους τους οποίους επικαλούνται αυτοί που προώθησαν το σχέδιο παύσης των βουλευτικών αποζημιώσεων στους προφυλακισμένους βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου, είναι το γεγονός ότι αυτοί θεωρούνται… ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ απόντες από την Βουλή!
Πόσα ακόμα θέλουν για να μας τρελάνουν ΕΝΤΕΛΩΣ;
Από την μια τους φυλακίζουν χωρίς να τους δίνουν άδεια , παρά την αντίθετη επιθυμία τους και τα γραπτά και νομότυπα αιτήματά τους, και από την άλλη… δεν δέχονται το γεγονός, και όχι την «δικαιολογία» ότι, οι Βουλευτές δεν προσέρχονται λόγω «ανωτέρας βίας»!
Θέλουν δηλαδή να μας πείσουν ότι οι Βουλευτές και ο Αρχηγός του Λαϊκού Συνδέσμου βρίσκονται στην φυλακή με την θέλησή τους, άρα… είναι αδικαιολογήτως απόντες!
Μιλάμε δηλαδή για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ!
Τίποτα δεν κολλάει με τίποτα. Το δε τρομερό σε αυτό το παιχνίδι ΑΠΟΛΥΤΗΣ παραφροσύνης, είναι ότι το παίζουνε αυτοί στους οποίους ο ελληνικός λαός είχε εμπιστευθεί το μέλλον το δικό του και το μέλλον των παιδιών του! Και όταν το σκέφτεσαι αυτό… εκεί πραγματικά το μυαλό… κολλάει… «Είχε» γιατί σύντομα όλα αυτά θα αλλάξουν…