Social Icons

Όλοι για την Νίκη



Μια γηραιά κυρία συνομιλούσε με μια ανάλογης ηλικίας φιλενάδα της. Σχολίαζαν πως η σύνταξή τους φθάνει ίσα-ίσα «για τον Στουρνάρα» (επί λέξει) και το σούπερ-μάρκετ. Η παραδοχή ότι τα λεφτά σου που τα δούλεψες επί δεκαετίες πηγαίνουν στα καπρίτσια ενός χαρτογιακά που τον επέβαλε ένας ανεπάγγελτος, θα έπρεπε να εξεγείρει κάθε νοήμονα άνθρωπο. Αλλά όχι τις δυο κυρίες του παραδείγματός μας. 
«Ε, κι αν πεθάνουμε από την πείνα, είναι ανάγκη να στεναχωρηθούμε από τώρα;» είπε γελώντας στη φίλη της. 
Αν αναρωτιέστε πώς παίρνει ακόμη διψήφια ποσοστά η ΝΔ, το κόμμα του ψεύδους και της αναλγησίας, αυτή είναι η κατάσταση πολλών συμπατριωτών μας που ανέβασαν και συντηρούν τα πτώματα του αντισυνταγματικού τόξου στην εξουσία, σε βάρος ολόκληρου του Ελληνικού λαού και εναντίον των συμφερόντων του Ελληνικού Έθνους.
Είναι κάμποσοι οι συμπατριώτες μας που ζουν στη χώρα των λωτοφάγων. Άνθρωποι που ο Σημίτης και η παρέα του, οι Παπαδήμοι και οι λοιποί «καταλληλότεροι», τους μετέτρεψαν σε γουρούνια της νόμιμης λωποδυσίας, του τζόγου, των οφ-σορ, των «ευρωπαϊκών προγραμμάτων» κι άλλων τέτοιων παραμυθιών που έριξαν το λαό μας στην αποχαύνωση, τον διέβρωσαν και τον αποσυντόνισαν από τις αξίες του, την αξιοπρέπεια και την λεβεντιά του. 
Όλα αυτά τα μαγεμένα γουρούνια και τους χαζοχαρούμενους λωτοφάγους, είτε ψηφίζουν με βάση τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων και τα σποτ των εκλογών, είτε κατατάσσονται στην «αποχή», αν τους αφήσουμε στον μαγεμένο κόσμο τους, θα πάρουν στο λαιμό τους το Έθνος. Δεν θα ψηφίσουν ενδεχομένως στις προσεχείς εκλογές, όποιες κι αν είναι, όποτε κι αν γίνουν, γιατί πιστεύουν ότι «η ζωή διαρκώς βελτιώνεται» όπως ξημερώνει η ήλιος την ημέρα, γιατί βαριούνται να ασχοληθούν με οτιδήποτε δεν περιέχει κιμά και κρέμα γάλακτος, γιατί έμαθαν να πιστεύουν ότι η πολιτική είναι για όσους έχουν τελειώσει το Χάρβαρντ (ναι, τους είδαμε…), γιατί τους έχουν λοβοτομήσει τα μεσημεριανάδικα, γιατί βρίσκουν προφάσεις και δικαιολογίες για να μην κινηθούν τα τεμπέλικα γρανάζια του μυαλού τους. 
Και αυτοί οι Έλληνες που δεν νοιάζονται, στις επόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσουν. Γιατί, είπαμε, μαζί τους θα πάρουν στο λαιμό τους κι αυτούς που νοιάζονται. Οι έντιμες, καθαρές μέθοδοι της Χρυσής Αυγής θα είναι πάντοτε η πρώτη επιλογή του αγώνα μας. Από την άλλη, καθώς τις τάξεις μας πυκνώνουν άνθρωποι από κάθε προέλευση του βίου, είναι χρήσιμο να θυμόμαστε πως η ΚΝΕ και οι φοιτητικές νεολαίες έχουν παλιά δοκιμασμένα συστήματα που προσελκύουν και συντηρούν οπαδούς. Οι παλιοί Νεοδημοκράτες έχουν επίσης συστήματα που ακολούθησαν επί δεκαετίες. Κάθε μέσον και κάθε συμπολίτης πρέπει αυτή τη φορά να στρατολογηθούν. Κανείς δεν περισσεύει. Η νίκη της Χρυσής Αυγής δεν θα έρθει χωρίς μιαν ακόμη, πολλές ακόμη προσπάθειες που θα φέρουν το λαό μας στο δρόμο της ελευθερίας. Θα νικήσουμε όχι επειδή η ελευθερία θα μας χαριστεί αλλά επειδή την χρωστάμε στους Έλληνες που έφυγαν πριν δουν την λευτεριά, σε αυτούς που θα έρθουν σε μια Ελλάδα που θα πνέει ο καθαρός αέρας της ελευθερίας, στους εαυτούς μας και στις Ιδέες μας, και από το φθινόπωρο του 2013, στους δυο δολοφονημένους συναγωνιστές μας, τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανώλη Καπελώνη, στους προφυλακισμένους με ψεύδη και με εμπάθεια συναγωνιστές μας, στους βουλευτές μας που μπήκαν μπροστά στον αγώνα για την ελευθερία, και στον Αρχηγό μας που οδηγεί μέσα από θύελλες και τρικυμίες την Χρυσή Αυγή στο ξημέρωμα του Έθνους και της Ελλάδας, στην Ελευθερία και στην Νίκη του ελληνικού Λαού. 


Ζήτω η Νίκη! 


Η ΟΧΙΑ 


ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ