Social Icons

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ



Φίλε μου Νίκο, 
Οι εορταστικές ημέρες, είναι πάντα δύσκολο να περνούν μακριά από την οικογένεια, πόσο μάλλον σε μια φυλακή της αδικίας. Δεν ξέρω αν μπορείς από εκεί μέσα να αισθανθείς την αγάπη και την ευγνωμοσύνη όλων μας, που πιστεύουμε στον αγώνα και στη θυσία σου. 
Καθημερινά ταξιδεύει η σκέψη μας στο κελί και προσπαθούμε να σου κρατήσουμε συντροφιά. Πολλοί συναγωνιστές θα θέλαμε να σε επισκεφθούμε, αλλά δυστυχώς δεν μας το επιτρέπουν. 
Εδώ, συνεχίζουμε ασταμάτητα τον αγώνα. Πηγαίνουμε στις τοπικές, στις συγκεντρώσεις, στις διαμαρτυρίες, στις πορείες μνήμης των νεκρών μας, στις διανομές τροφίμων. Πολλαπλασιάζουμε τις ενέργειές μας. Αν πριν μιλούσαμε σε κόσμο για να μεταδώσουμε την αλήθεια του κινήματος, τώρα, τους καθίζουμε με το ζόρι και τους δείχνουμε υλικό και προσπαθούμε να τους ευαισθητοποιήσουμε. 
Οι διώκτες δεν έχουν σταματήσει. Τα θλιβερά κανάλια βάζουν μέσα στα σπίτια μας, ψέμα, διαστρέβλωση και κατάθλιψη. Αλλά αυτά που ακούω από τον κόσμο που συναναστρέφομαι είναι ενθαρρυντικά. Άνθρωποι που δεν κατανοούν τις ιδέες μας και μας μάχονταν, έχουν αρχίσει να κατανοούν το βδελυρό ψέμα του συστήματος και πλέον μας υπερασπίζονται. Βλέπουν την αδικία, την υστεροβουλία και την υποκρισία του συστήματος και αντιδρούν. Μόνο ο σκληρός πυρήνας των κομματικών στελεχών είναι σταθερά εναντίον μας. 
Θέλω να σε βεβαιώσω ότι κάνουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να είστε όλοι γρήγορα κοντά μας. Οι αδικίες εναντίον του κινήματος, μας έχουν όλους πεισμώσει. 
Αγωνιζόμαστε με στόχο τη νίκη γιατί έχουμε χρέος όχι απλά να πέσουμε αλλά να νικήσουμε. 
Ελπίζω οι δύσκολες μέρες της φυλακής να περάσουν γρήγορα και να είσαι σύντομα κοντά μας. Είμαστε όλοι στο πλευρό σου κι αποφασισμένοι. 
Παρακαλώ θερμά, διαβίβασε τις σκέψεις και τις ευχές μου και στο Χρήστο, με ιδιαίτερες ευχές για την ονομαστική εορτή του και στο Γιάννη. Τους ευχαριστώ κι εκείνους όπως φυσικά κι εσένα, για τις στερήσεις και τις κακουχίες που περνάτε για όλους εμάς. 
Κάντε υπομονή και δείξτε αντοχή. Με τα χτυπήματά τους καταφέρνουν μόνο να διώξουν την όποια σκουριά από το καθαρό μας μέταλλο, που θα λάμψει. 
Κλείνω με τον ίδιο τρόπο, όπως και στο προηγούμενο γράμμα μου: 
Δεν θα δειλιάσουμε, δεν θα λυγίσουμε, δηλώνουμε παρόντες. 
Άκου Αρχηγέ κι άκου το καλά, είμαστε Πιστοί, είμαστε Αποφασισμένοι, είμαστε δίπλα σου. 

Αίμα Τιμή Χρυσή Αυγή. 

Με ιδιαίτερη αγάπη και φιλία 


Ε.