Social Icons

ΓΚΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ

 

 Με τη φράση αυτή, μπορεί λιτά και περιεκτικά να αποτυπωθεί η ιδεολογία και η δράση του εθνικιστικού κινήματος δια μέσω των δεκαετιών. Ενός κινήματος, το οποίο όπως έχει επανειλημμένως δηλώσει ο συναγωνιστής και αυριανός δήμαρχος Αθηναίων, Ηλίας Κασιδιάρης, είναι καταδικασμένο να μάχεται, να πολεμά και να αντιστέκεται σε κάθε αντιξοότητα, όπως η αθάνατη ελληνική ψυχή. Και τι δεν έχουν συναντήσει οι εθνικιστές. Από τις συκοφαντίες και τον αποκλεισμό, μέχρι τις μαζικές προφυλακίσεις και τις δολοφονίες πιο πρόσφατα. Κι όμως δε λυγίσαν..
Αδιαφορώντας για το προσωπικό κόστος που όλες αυτές οι διώξεις θα επέφεραν στις ζωές του καθενός ξεχωριστά, στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σαν γνήσιοι Έλληνες, σαν άλλοι Σπαρτιάτες. Δεν πρόσφεραν δηλώσεις μετανοίας, ούτε συγχωροχάρτια στο αμαρτωλό και σάπιο αυτό καθεστώς των ανθελλήνων νεοραγιάδων. Απέδειξαν πως υπάρχουν ακόμα περήφανοι και απροσκύνητοι Έλληνες, σε μια πατρίδα που έδειχνε να έχει εκφυλιστεί αξιακά και ηθικά.
Ο τρόμος του παγκόσμιου αλλά και του εγχώριου κατεστημένου για τη Χρυσή Αυγή του ελληνισμού, που πριν από 2 χρόνια σαν χείμαρρος μπήκε στο άνδρο της διαφθοράς και της προδοσίας τους, είναι πλέον κάτι παραπάνω από έκδηλος. Γνωρίζουν πως είναι αναπόφευκτο να αποφύγουν τη μοίρα τους. Παρόλα αυτά με κάθε μέσο προσπαθούν να γλυτώσουν τη Νέμεση και την Τιμωρία που τους περιμένει. Μας μάχονται με αθέμιτα μέσα και θα το κάνουν μέχρι τη τελευταία στιγμή. Όπως και να’χει όμως, ό,τι και αν πράξουν αυτοί, το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Τη μάχη αυτή θα τη κερδίσουμε. Αλλά συναγωνιστές, ας μη γελιόμαστε. Τα δύσκολα τώρα αρχίζουν. Στόχος μας δεν είναι να πάρουμε ένα κομμάτι της πίτας και βολευτούμε στο σύστημα. Ο Σκοπός μας είναι ιερός. Να έρθουμε στα πράγματα και θα πάρουμε πίσω τη πατρίδα μας, εφαρμόζοντας την ιδεολογία μας σε μια χρηστή εθνική διακυβέρνηση. Κι αυτό μόνο εύκολο δε θα είναι.. Υπό την έννοια να μας αφήσουν οι φαύλοι να το πράξουμε, πόσο δε μάλλον να το διατηρήσουμε. Γι’ αυτό ψηλά τις σημαίες Έλληνες και εμπρός όλοι στον Αγώνα για Εθνική Απελευθέρωση!


ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

                                                                                                      Θάνος Πολίτης