Social Icons

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

 
Πλησιάζοντας η μέρα κρίσης στις 18και 25 Μαίου οι ψηφοφόροι γνωρίζουν πλέον οτι ΜΟΝΟ με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορούμε να βγούμε από την κρίση.Και αυτό γιατί ο ελληνικός λαος έχει αντιληφθεί ότι οι άλλοι πρόδωσαν ,προδίδουν και θα προδίδουν αιωνίως την πατριδα μας υπηρετώντας τον εαυτό τους και τα αφεντικά τους,ντόπια και ξένα.Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πλησιάζοντας στην εξουσία άρχισε τις παλινωδίες από το σχίζω το μνημόνιο στο διαπραγματεύομαι το μνημόνιο,από το φεύγω από το ΕΥΡΩ στο μένω κ.ο.κ.
Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρέχει τη σιγουριά ότι δε θα προδώσει τον ελληνικό λαό και αυτό το πληρώνει με φυλακίσεις,δολοφονίες και κάθε είδους διώξεις.
Μόνο η ΧΑ πολεμά και θα πολεμά συνεχώς για την αναγέννηση από τις στάχτες της πατρίδας μας.
Και εμείς τι κάνουμε''δειλοί μοιραίοι και άβουλοι αντάμα θα προσμένουμε ίσως κάποιο θάμα.''
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.Ολοι μαζί με τα παιδιά της ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στον αγώνα για μια καλύτερη Ελλαδα που θα αρμόζει στον κάθε Ελληνα πατριώτη για να την αλλάξουμε από την κόλαση που ζούμε σε παράδεισο, όπως είναι στην πραγματικότητα ο ευλογημένος τούτος τόπος.
Εμπρός λοιπόν με τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  ώστε ''το θύμα και το ψώνιο ,το σύμβολο το αιώνιο να αλλάξει μονομιάς για να'ρθει ανάποδα ο ντουνιάς''στις 18 και 25 Μαίου.


ΓΚΜ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ