Social Icons

Όλες οι ομιλίες από την εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους ηρωικούς νεκρούς του Ελληνικού Πόντου - ΒΙΝΤΕΟ

Παρακολουθήστε τις ομιλίες από την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για την ημέρα Μνήμης της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Θεόδωρος Τσέλας αναφέρθηκε στο καλά οργανωμένο σχέδιο των τούρκων και την εξόντωση των χιλιάδων Ελλήνων συμπατριωτών μας από τις ορδές του Κεμάλ και του Τοπάλ Οσμάν.




Ο Γιάννης Κωνσταντινίδης κατήγγειλε την άρνηση της αναγνώρισης της γενοκτονίας του ποντιακού Ελληνισμού, από το Σοβιετικό καθεστώς του πατερούλη Στάλιν, από τους ΚΚέδες και την αριστερά.




Ο Νίκος Λεμοντζής κατήγγειλε ψέματα κάποιων «καθηγητάδων» που προσπαθούν να παραποιήσουν την Ιστορία για να ξεχαστεί η Εθνική Μνήμη.





Η Ευγενία Χρήστου – Γερμενή είπε ότι οι Έλληνες Εθνικιστές είναι αυτοί που κρατούν την Εθνική Μνήμη αναλλοίωτη δίχως παραφράσεις και διαστρεβλώσεις.




Η Σιμέλα Μουρατίδη, υποψήφια Ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, έκανε μια ιστορική αναφορά για τις θηριωδίες των τούρκων και ζήτησε την άμεση αναγνώριση της Γενοκτονίας των Ποντίων.




Ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, είπε ότι ο Πόντος ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική Πατρίδα.



Ο αντιστράτηγος Γιώργος Επιτήδειος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, αναφέρθηκε στον δόλιο τρόπο με τον οποίο οι τούρκοι προσπάθησαν να εξαφανίσουν την γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού.


Ο Ηλίας Παναγιώταρος αναφέρθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών και την μεγάλη Νίκη της Ελληνικής Αυγής σε όλη την επικράτεια.


Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε τον πανικό του συστήματος για την μεγάλη Νίκη του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος τονίζοντας πως στις ερχόμενες ευρωεκλογές η Νίκη θα είναι ακόμα πιο μεγάλη.


Η Ουρανία Μιχαλολιάκου ανέγνωσε το μήνυμα του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού μας Ν.Γ. Μιχαλολιάκου για τους ηρωικούς νεκρούς του Ελληνικού Πόντου.