Social Icons

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ Τ.Ο. ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΥΓΕΝΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΓΕΡΜΕΝΗ


Εξαιρετικά μικρή αποδείχθηκε η Τ.Ο. Αχαρνών κατά την επίσκεψη της Υποψηφίας Αντιπεριφερειάρχη  Ανατολικής Αττικής Ευγενίας Γερμενή – Χρήστου, η οποία  μέσα σ΄ένα ενθουσιώδεις κοινό τόνισε ότι.... οι επερχόμενες εκλογές είναι καθαρά πολιτικές εκλογές , ο Έλληνας σ΄ τις εκλογές πρέπει να σκεφθεί τον εαυτό του , πρέπει να σκεφθεί που θα ζήσει αυτός και τα παιδιά του και να ψηφίσει την Ελληνική Αυγή, αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία ευκαιρία του έλληνα να σώσει την πατρίδα κατέληξε .
Τελειώνοντας  αναρωτήθηκε αφού η κ. Δούρου έχει τόσο φιλανθρωπικά συναισθήματα, γιατί ξόδεψε αυτή και το κόμμα της, τόσα χρήματα σε αφίσες προεκλογικά σποτ και δεν τα χρησιμοποίησε σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έστω και αν προοριζόταν για λαθρομετανάστες, που τόσο πολύ νοιάζεται και αγαπά.
 
 
 
 Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Υποψήφιος  Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Ιωάννης Κωνσταντινίδης ο οποίος τόνισε ότι ο Δρόμος που έχει χαράξει ο ΑΡΧΗΓΟΣ μας είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει όλους τους Έλληνες σε μία ελεύθερη Ελλάδα.