Social Icons

ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ



Γράφει ο Ιωάννης Πλατσατούρας Υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος Ανατολικής Αττικής
Αυτές οι εκλογές είναι οι κρισιμότερες της μεταπολεμικής ιστορίας τους Έθνους.
Εκλογές που έχουν χαρακτηριστεί ως εκλογές βίας και νοθείας.
Ό,τι και να κάνουν όμως το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Στις 18 & 25 Μαΐου ξημερώνει η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ του Ελληνισμού.
Στις 26 Μαΐου ξεκινάμε την αναγέννηση του Έθνους.

Ξεκινάμε να δώσουμε έναν αγώνα προσφοράς, έναν αγώνα στην πιο δύσκολη στιγμή του Έθνους, έναν αγώνα που με την δικιά σας την βοήθεια μόνο οι Έλληνες Εθνικιστές μπορούν να βγάλουν εις πέρας. Όλοι μαζί χωρίς διακρίσεις, αποκλεισμούς και παλαιοκομματικές συμπεριφορές.

Έχουμε σαν προμετωπίδα του αγώνα μας ό,τι έχει πει ο παράνομα και αντισυνταγματικά προφυλακισμένος Αρχηγός μας :

«Ήρθαμε για να σώσουμε την Πατρίδα και όχι την ψυχή κανενός».

Τα όνειρά μας και οι προσδοκίες μας πιστεύω ότι συμβαδίζουν με τα όνειρα των ανθρώπων του μόχθου και της εργασίας, των ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον αυτού του τόπου και για το μέλλον των παιδιών του.

Ψηφίζοντας Ελληνική Αυγή στις αυτοδιοικητικές εκλογές μας δίνετε την ευκαιρία να παλέψουμε για Ασφάλεια , Κοινωνική Δικαιοσύνη και Αλληλεγγύη, μια αλληλεγγύη που μόνο η Χρυσή Αυγή την έχει δείξει έμπρακτα στα κατά με τις εκατοντάδες διανομές τροφίμων και ρουχισμού. Μπορεί να μας έκοψαν την χρηματοδότηση, δεν μπορούν όμως να μας κόψουν την αγάπη για την Ελλάδα και τους Έλληνες .

Στόχος μας τα κονδύλια της Περιφέρειας να επιστρέφουν σε εσάς μέσω της κοινωνικής αλληλεγγύης και όχι να πηγαίνουν στους διάφορους νταβατζήδες.

Η Ελληνική Αυγή με μπροστάρη τον Ηλία Παναγιώταρο είναι ο μόνος πολιτικός φορέας που μπορεί να εγγυηθεί της ηρεμία, την τάξη και την ασφάλεια στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μια καθημερινότητα που την θυμούνται κάθε τέσσερα χρόνια οι ψευτοπολιτικάντηδες και την επομένη των εκλογών ξεχνούν, και οι κάτοικοι παραμένουν έρμαια των κάθε λογής εγκληματιών.

Ποιος πολιτικός μπορεί να λύσει το πρόβλημα, όταν έχει συμβάλλει στην δημιουργία του;

Ποιος θα μας μιλήσει για τον αυξανόμενο εποικισμό λαθρομεταναστών και την εγκληματικότητα που μεταφέρουν στις βαλίτσες τους;

Η διαφορά μας από τους υποψηφίους του λεγόμενου συνταγματικού τόξου είναι ότι εμείς είμαστε πολίτες και όχι πολιτικοί.

Οι επερχόμενες εκλογές είναι ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ. Κάθε ψήφος στην Ελληνική Αυγή στις Αυτοδιοικητικές εκλογές, αλλά και στην Χρυσή Αυγή στις Ευρωεκλογές, είναι ένα ράπισμα στην χούντα των Σαμαροβενιζέλων .

Και πάνω από όλα κάθε ψήφος είναι και μια υπογραφή στα αποφυλακιστήρια των Πολιτικών μας κρατουμένων.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ!