Social Icons

Η ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ, Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΟΙ “ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ” ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ


H Πόπη Τσαπανίδου αποκάλεσε τους Πόντιους μειοψηφία - σαν να πρόκειται για αλλοδαπούς – και ο Π.Τατσόπουλος τους ψηφοφόρους του Λαϊκού Συνδέσμου «ηλίθιους» σε μία από τις γνωστού επιπέδου συζητήσεις των ημερών στα τηλεπάνελ μεταξύ των «σοκαρισμένων» αριστερών-κεντροαριστερων, γιατί η Xρυσή Αυγή κέρδισε σχεδόν 10%!

Εμείς βέβαια της έχουμε την απάντηση έτοιμη:




Ίσως βέβαια και να ήθελε να πει για τον ΣΥΡΙΖΑ και τις ανθελληνικές του θέσεις για τον Ελληνισμό του Πόντου.

http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-pontioi-ftaine-gia-thn-genoktonia-sumfwna-me-ton-suriza

Η Θέση της Χρυσής Αυγής είναι ξεκάθαρη:


Στην συζήτηση, δεν έλειψαν οι ρατσιστικές αναφορές κατά του φυλακισμένου γ.γ. του κόμματος Ν.Μιχαλολιάκου από τον Π. Τ(σ)ατσόπουλο που κατά τους ισχυρισμούς του, «έχει π#δ@ξει την μισή Αθήνα»

Η Π. Τσαπανίδου μετά το 5ο λεπτό του βίντεο λέει χαρακτηριστικά ότι:
«Είμαι πολύ μουδιασμένη από το αποτέλεσμα αυτό, με έχει θορυβήσει πάρα πολύ το γεγονός, καθώς είμαι Πόντια, μελαχρινή και τρίτεκνη, τους Χρυσαυγίτες που είναι κατά των μειονοτήτων αυτά τους ενοχλούν».

Σχόλιο Εθνικισμού: Επίσης μας ενοχλεί η ανοησία της φαύλης προπαγάνδας που σας διακατέχει, καθώς ο Ποντιακός Ελληνισμός ΔΕΝ είναι μειονότητα. Ο τρόπος όμως που εκφράζεστε δείχνει πεντακάθαρα πως τα δεινά που πέρασε ο Ελληνισμός του Πόντου, στα πρώτα χρόνια εγκατάστασής του στην Ελλάδα και η ρατσιστική διάθεση που αντιμετωπίστηκε, πήγαζε από κάποιους σαν εσάς. Πήγαζε από κάποιους σαν εσάς που τους θεωρείτε “μειονότητα”. ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ για εμάς κ. Τσαπανίδου είναι οι Μουσουλμάνοι της Θράκης. Όχι οι Έλληνες του Πόντου! Φτάνει πια με την εμετική προπαγάνδα σας.

Από την άλλη βέβαια η χαζομάρα συνεχίστηκε με τον Πέτρο Τσατσόπουλος να δηλώσει πως: «Στείλαμε τρεις φασίστες στο ευρωκοινοβούλιο!» Ενώ για τα περί…μελαμψών είπε «Δεν τους ενοχλεί γιατί είναι ηλίθιοι, ο ηγέτης τους είναι … κοντός και μελαμψός».

Δηλαδή οι δύο αντιστράτηγοι και ο πατέρας του δολοφονημένου Γ.Φουντούλη είναι … φασίστες κατά τον Τατσόπουλo, και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής προσομοιάζεται με λαθρομετανάστης. Πιο γελοίος πεθαίνεις…

Δείτε το βίντεο από το 5ο λεπτό και μετά… Πιο νωρίς θα πλήξετε…