Social Icons

ΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ


Ομιλία με θέμα τον εκλογικό θρίαμβο της Χρυσής Αυγής πραγματοποιήθηκε από τον Συναγωνιστή και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Νικόλαο Λεμοντζή, στην Τ.Ο. Αχαρνών - Θρακομακεδόνων, οποίος  με τον πύρινο και δυναμικό του λόγο τόνισε ότι ο μοναδικός κερδισμένος από τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές και τις Ευρωεκλογές είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Ανεβάζοντας θεαματικά τα ποσοστά της  σε όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδος, ή στην χειρότερη περίπτωση διατηρώντας τα στα ίδια επίπεδα, δώσαμε σε όλους τους συστημικούς και δήθεν αντιμνημονιακούς να καταλάβουν ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ, ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ! 
Ειδικότερα στις Αχαρνές, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σημείωσε τα μεγαλύτερα ποσοστά, αναδείχθηκε δεύτερη  δύναμη στην περιοχή καταγράφοντας ένα ποσοστό κοντά στο 16% ενώ σε πολλά  εκλογικά τμήματα ήταν 1η δύναμη.
Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα η Παλλαϊκή απαίτηση του κόσμου για την άμεση απελευθέρωση του παράνομα προφυλακισμένου Αρχηγού και των υπόλοιπων Συναγωνιστών. Όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας άθλιας σκευωρίας που έχει στήσει ο Σαμαράς και η παρέα του. Η ψήφος όμως 540.000 Ελλήνων αποδεικνύει ότι ο λαός δείχνει να αντιλαμβάνεται την αδικία σε βάρος μας και με αυτόν τον τρόπο τους τιμωρεί. Κλείνοντας την ομιλία του τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η πολιτική δικαίωση του ΑΡΧΗΓΟΥ μας.