Social Icons

Μίζα 2% από Siemens σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ! Δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας σε αυτή τη χώρα; - Το μήνυμα του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου



Εδώ και δέκα τουλάχιστον ημέρες έχει δημοσιευθεί στον Τύπο η κατάθεση του αφεντικού της SIEMENS στην γερμανική δικαιοσύνη. Κατάθεση σύμφωνα με την οποία ο Χριστοφοράκος σαν αφεντικό της γερμανικής εταιρείας μοίραζε μίζες στα πολιτικά κόμματα. Για να είμαστε δίκαιοι, σύμφωνα με την πλήρη κατάθεση όχι μόνον στην Ν.Δ. και στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και σε μικρό κοινοβουλευτικό κόμμα της δεξιάς.

Το οποίο μικρό κοινοβουλευτικό κόμμα της δεξιάς εκείνη την εποχή δεν ήταν άλλο από την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ του Σαμαρά.

Μας προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ενώ για κάθε άλλο θέμα κινητοποιείται η δικαιοσύνη και διατάσσει έρευνες και προκαταρτικές εξετάσεις, για το μεγάλο πολιτικό αυτό θέμα δεν έχει ακουστεί λέξη… 

Αλήθεια, δεν αποτελεί αδίκημα και μάλιστα βαρύτατο το να παίρνουν μίζες πολιτικά κόμματα από μία ξένη εταιρεία η οποία σαν αντάλλαγμα ελάμβανε συμβόλαια τα οποία ζημίωσαν τον Ελληνικό Λαό; 

Ήλθε η ώρα να αποδείξει η Δικαιοσύνη ότι είναι πραγματικά ανεξάρτητη και ελεύθερη και επί του προκειμένου ο μόνος τρόπος μετά την κατάθεση Χριστοφοράκου η οποία ήλθε στην δημοσιότητα είναι να διατάξει άμεσα έρευνα εάν όχι διώξεις. Άμεσα διώξεις, αφού έχει αποδειχθεί ότι η SIEMENS εζημίωσε τον Ελληνικό Λαό και μάλιστα σύμφωνα με το επίσημο πόρισμα επιτροπής της Βουλής, τον εζημίωσε κατά δύο δισεκατομμύρια ευρώ. 

Θα γίνει η δίωξη αυτή; Θα διαταχθεί η έρευνα αυτή; Ή μήπως δικαίως αποκαλούν την Ελλάδα χώρα των σκανδάλων; Επιτέλους, δεν υπάρχει ένας Εισαγγελέας από μόνος του να ξεκινήσει αυτή τη διαδικασία χωρίς να πέσουν τηλέφωνα από ψηλά; Ή μήπως τα τηλέφωνα από ψηλά και για να γίνω πιο συγκεκριμένος από την πολιτική ηγεσία έχουν γίνει για τον ακριβώς αντίθετο λόγο; Για να μη γίνει δηλαδή ποτέ αληθινή έρευνα για το μεγάλο σκάνδαλο της SIEMENS.

Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ
ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ