Social Icons

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «ΕΜΠΡΟΣ» ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΡΑΧΩΝ



Καθεστώς τρομοκρατίας στους ανυπότακτους κατοίκους του Αγίου Παντελεήμονα προσπαθούν να επιβάλουν ομάδες δήθεν αντιεξουσιαστών που συνδέονται άμεσα, σύμφωνα με μαρτυρίες πρώην αστυνομικών, με το υπουργείο Δημόσιας Τάξης του Βασίλη Κικίλια.
Με ορμητήριο το κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Αλκιβιάδου 81 (δίπλα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής), εξορμούν προπηλακίζοντας φιλήσυχους πολίτες και γεμίζοντας τους τοίχους με συνθήματα κατά της Χρυσής Αυγής.
Από τους αριθμούς των μοτοσυκλετών που χρησιμοποιούν για να πηγαινοέρχονται, αφού κανείς τους δεν κατοικεί στην κατεχόμενη από τους τριτοκοσμικούς γειτονιά της Αχαρνών, προκύπτει ότι πρόκειται για δίκυκλα που ανήκουν στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ.
Απόστρατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσε με έκπληξη πριν λίγες ημέρες, ότι στην «γιάφκα» συχνάζουν πρώην υφιστάμενοί του, οι οποίοι έχουν αλλάξει για προφανείς λόγους, την εξωτερική τους εμφάνιση, αφήνοντας «αλογοουρές» και μούσια.
Όπως πληροφορήθηκε στην συνέχεια από παλιούς συναδέλφους του, το ενοίκιο για το εν λόγω «άντρο» καταβάλλεται από το «μυστικό ταμείο» της Κατεχάκη, πρακτική που έχει εφαρμοστεί κατά κόρον στο παρελθόν στα Εξάρχεια, τον Βύρωνα, το Αιγάλεω και όπου συχνάζουν αναρχικοί και μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, η μεταμφίεση οργάνων του κράτους σε αντιεξουσιαστές, έχει να κάνει με σχέδιο δημιουργίας ταραχών στην περιοχή, όπου οι Έλληνες Εθνικιστές λαμβάνουν ένα από τα υψηλότερα ποσοστά τους, σε πανελλαδικό επίπεδο.
Για να επιτύχουν τον σκοπό τους καταφεύγουν ήδη σε λεκτικές προκλήσεις προς κατοίκους των γύρω από την πλατεία δρόμους, διευρύνοντας το πεδίο δράσης τους μέχρι και τα Σεπόλια.
Οι «περιπολίες αντιφασιστών» όπως οι ίδιοι αποκαλούν τα «τάγματα εφόδου» που έχουν συγκροτήσει, φτάνουν μέχρι τον Άγιο Νικόλαο, όπου πρόσφατα κόντεψαν να έρθουν στα χέρια με παρέα γιατί στο μπουφάν ενός απ’ αυτήν υπήρχε αποτυπωμένη η Ελληνική σημαία.
Αλλά και στην πλατεία Αττικής έκαναν την εμφάνισή τους, όπως αναφέρουν περίοικοι, φωνάζοντας συνθήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου και μάλιστα κινήθηκαν απειλητικά κατά ενός μεσήλικα που τους αποδοκίμασε.
Κάτοικοι της Αγίου Μελετίου που υβρίστηκαν σε πρόσφατη πορεία του συγκεκριμένου «μπλοκ», με το ζόρι συγκρατήθηκαν για να μην απαντήσουν, ενώ ετοιμάζουν παράσταση διαμαρτυρίας στο οικείο Α.Τ.
Γεγονός είναι πάντως, ότι η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα μυρίζει τελευταία «μπαρούτι» και οι Ελληνες πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να αποτρέψουν προβοκάτσια!