Social Icons

ΤΟ ΑΛΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙΕΙ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΑΝΟΧΗ ΣΑΜΑΡΑ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Ήταν αναμενόμενο και προαναγγελθέν. Και αυτή την ώρα συμβαίνει στο κέντρο της Αθήνας, και στους δρόμους πέριξ του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. Φωτιές παντού, σπασμένα και λεηλατημένα (από τις γνωστές συμμορίες των πλιατσικολόγων…) μαγαζιά και αναρχοκομμουνιστές μέσα στο Πολυτεχνείο, έτοιμοι να το λαμπαδιάσουν!
Πρόκειται βεβαίως για τις γνωστές κουκουλοφόρες συμμορίες του ΣΥΡΙΖΑ, που δρουν ανενόχλητες «με ανοχή Σαμαρά», για τους λόγους που σας περιγράψαμε σε χθεσινή μας ανάρτηση:


«Τη νύχτα του Σαββάτου θα καεί η Αθήνα και η Ελλάδα ολόκληρη!

Κάτι που βολεύει τα μέγιστα τους Σαμαροβενιζέλους, για πολλούς και διαφόρους λόγους. Όπως π.χ., για να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη από το νέο Μνημόνιο που θα υπογράψουν τις επόμενες μέρες, για να τρομάξουν τους «νοικοκυραίους» με τις εικόνες του χάους και για να εκθέσουν στα μάτια της κοινής γνώμης τον ΣΥΡΙΖΑ, που στα σίγουρα θα υπερασπίζεται τους αναρχοκομμουνιστές εμπρηστές!

Βολεύουν όμως και τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι δια του τρόπου αυτού θα απομακρύνει την περίπτωση της αυτοδυναμίας του στις προσεχείς εκλογές, την οποία –όπως γράφω εδώ και μήνες- οι συριζαίοι φοβούνται όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί δε θα έχουν άλλοθι που δε θα… σκίσουν το Μνημόνιο!».


(ΥΓ) 1: Σας θυμίζουμε ότι μόλις χθες, η «ανεξάρτητη δικαιοσύνη» (που λειτουργεί πάντα «με εντολή Σαμαρά»), άφησε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ τους 12 συλληφθέντες των επεισοδίων που έγιναν προ ημερών (στις 2 Δεκεμβρίου), οι 11 εκ των οποίων κατηγορούντο για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Προφανώς, για να ξανακάψουν σήμερα την Αθήνα!

(ΥΓ) 2: Αυτή τη στιγμή καίγεται κι ένα διαμέρισμα 1ου ορόφου, στην οδό Οικονόμου στα Εξάρχεια, από βόμβα μολότωφ…