Social Icons

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΩΝ «ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ



Γράφει ο Παναγιώτης Κελεπούρης

Ως επικεφαλής του συνδυασμού Ιατροί του Ελληνισμού, μίας εθνικιστικής συνδικαλιστικής ιατρικής παράταξης η οποία στελεχώνεται από μέλη των Ελλήνων Ιατρών, που στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης στον ανασφάλιστο Έλληνα ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δημιούργησε, στελέχωσε και υποστηρίζει την δράση της, θέλω να ευχαριστήσω τον αρχηγό μας για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και την υπεύθυνη των Ελλήνων Ιατρών Ευγενία Χρήστου-Γερμενή για την αμέριστη συμπαράστασή της όλη την περίοδο του προεκλογικού αγώνα. Το πείσμα της και το αγωνιστικό της πνεύμα μας βοήθησε στο να ανταπεξέλθουμε των δυσκολιών που το ιατρικό συστημικό κατεστημένο έβαζε συνέχεια.

Ευχαριστώ και τους αξιόλογους συναδέλφους που δεν φοβήθηκαν να εκτεθούν σε μία περίοδο που οι χρυσαυγίτες αισθάνονται σαν τους παροικούντες στην Σπιναλόγκα. Δεν θα ξεχάσω συνάδελφο από άλλη παράταξη την ημέρα των εκλογών που μας δήλωσε πως του φαινόμαστε μία χαρά άνθρωποι και όχι σκουλήκια.

Ευχαριστήρια οφείλω και στους συναγωνιστές από την Τ.Ο. Βορείων Προαστίων, των κεντρικών γραφείων και της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων – Αχαρνών – Καματερού που μας συμπαραστάθηκαν το 2ήμερο των εκλογών αλλά και αυτών από την Τ.Ο. Ανατολικής Αττικής για την βοήθεια στον προεκλογικό αγώνα μας

Ήταν μία μικρή προεκλογική περίοδο αλλά γεμάτη εμπόδια και κούραση. Από που να αρχίσω να απαριθμώ τα εμπόδια. Συνάδελφοι φοβισμένοι που δεν θέλησαν να εκτεθούν, παρόλο που δήλωναν την συμπαράσταση στον αγώνα μας. Ψεύδη από τον ίδιο τον ιατρικό σύλλογο που μας οδήγησαν να αρχίσουμε τον προεκλογικό αγώνα 3 εβδομάδες πριν τις εκλογές. Τραμπουκισμοί από τους αριστερούς ιατρούς (με τις δεξιές τσέπες) για την αποτροπή της καθόδου μας στις εκλογές. Συκοφαντίες και στοχοποίηση από τον ίδιο τον Ι.Σ.Α. που στην προσπάθειά του να πείσει την ομήγυρη ότι μας έκανε χάρη που δεν μας απέκλεισε από τις εκλογές, μας χαρακτήρισε ναζί, ρατσιστές και εκπροσώπους του μίσους. Χωρίς να έχουν αναγνώσει την διακήρυξη των θέσεών μας έβαλαν ταμπέλες και μας κρέμασαν κουδούνια. Αυτό βέβαια δεν επέτρεψε στον κο Πατούλη να μας χαζογελάει την ημέρα των εκλογών, προφανώς μας μπέρδευε με τους πιθανούς ψηφοφόρους του, τους οποίους στημένος μαζί με τον αντιπρόεδρό του κο Τσούκαλο συν γυναιξί (όσο άντεξαν από την βαρεμάρα), 10 μέτρα πριν των καλπών εκτελούσαν τον θεατρικό τους ρόλο. Οι δημοσιογράφοι εκτελώντας το αγαπημένο έργο τους με εξαίρεση την εφημερίδα «Ακρόπολη» και τον «Στόχο» μας φίμωσαν και ακόμα και μία συνέντευξη στο STAR όπου κατέρριπτα κάθε προσπάθεια σπίλωσής μας, αποδόθηκε με μία πρόταση 10 sec άσχετη με την κατηγορία απέναντί μας. Έκαψαν αυτοκίνητο υποψηφίου μας και κτύπησαν μέσα στο ιατρείο της την υποψήφιά μας κάποιοι κουκουλοφόροι.

Τελικά παρόλο το αρνητικό κλίμα καταφέραμε και εκλέξαμε ένα αντιπρόσωπό στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο που μαζί με τον μεμονωμένο υποψήφιό μας στον Ιατρικό Σύλλογο Πειραιά θα δίνουν το παρών και θα ακούγεται η χρυσαυγίτικη φωνή στο Δ.Σ. Δυστυχώς παρόλο που λάβαμε κοντά στο 6% στο πειθαρχικό συμβούλιο και το ξεπεράσαμε στην επιτροπή και έπρεπε να έχουμε στο συμβούλιο ένα τακτικό και ένα αναπληρωματικό μέλος, με σταλινικού τύπου διαδικασίες και παράνομα κατά τον κανονισμό των εκλογών υπολόγισαν το εκλογικό μέτρο όπως τους συνέφερε. Μάλιστα η πρόεδρος της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής (δικαστικός) διαχώρισε την θέση της. Αυτό δεν θα περάσει. Γιατί όλες οι άλλες παρατάξεις μας φοβούνται; Μήπως γιατί γνωρίζουν ότι η μοναδική αντισυστημική παράταξη είναι η δική μας; Αγωνιζόμαστε για τον Έλληνα πολίτη βάζοντας το ατομικό συμφέρον μας κάτω από το συλλογικό για να αρθούν οι αδικίες και ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Αγωνιζόμαστε για την απαγκίστρωση της υγείας από τα νύχια του ΔΝΤ και αυτό τους χαλάει είτε γιατί χρησιμοποιούν τον ΙΣΑ για πραγματοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών είτε γιατί οι κομματικοί σχηματισμοί που βρίσκονται από πίσω τους ωθούν στο να βοηθούν στο ανθελληνικό έργο τους πίσω από το προσωπείο του συνδικαλιστή.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Παναγιώτης Κελεπούρης
επικεφαλής Ιατρών του Ελληνισμού
μέλος των Ελλήνων Ιατρών