Social Icons

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΤΟΥ «Α.Ι.Γ.Ι.Σ. – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των νέων εκδόσεων του Ανεξάρτητου Ιδρύματος Γεωπολιτικών και Ιστορικών Σπουδών (ΑΙΓΙΣ), τα οποία και διατέθηκαν αφειδώς προς το κοινό,Σε μια κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών, σε μια εκδήλωση η οποία δεν διαφημίστηκε, οι Συναγωνιστές παρουσίασαν το πολιτιστικό έργο του ΑΙΓΙΣ μέσα από τις νέες του εκδόσεις.




Πρώτος τον λόγο πήρε ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος, ο οποίος αναφέρθηκε με λόγια ξεκάθαρα στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας που αποκαλύπτει την σκευωρία του Σαμαρά κατά της Χρυσής Αυγής. Κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ, αλλά ούτε και η δήθεν αντιπολίτευση δεν αναφέρθηκαν σε αυτό σκάνδαλο – μεγατόνων που συνιστά κατάλυση Πολιτεύματος, αλλά συμπεριφέρονται λες και δεν έχει γίνει τίποτα. Το ντοκουμέντο όμως μέσα από το ελεύθερο διαδίκτυο το μαθαίνουν σταδιακά όλοι οι Έλληνες, οι οποίοι θα γκρεμίσουν στις ερχόμενες εκλογές την Χούντα Σαμαρά.


Ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Κουδούνας ανέλυσε την υλιστική ιδεοληψία της αναρχίας και πώς αυτή αντιπαρατίθεται με τις Ιδέες, τις Αρχές και τις Αξίες του Εθνικισμού. Ο Συναγωνιστής ανέλυσε εν τάχει μία μία τις βασικές αρχές του αναρχισμού, όπως αυτές παραδόθηκαν από τους προπάτορές του και τις αποδόμησε πλήρως.


Ο Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης παρουσίασε το πόνημα «Για μια Εθνική Οικονομία» και πως η διαπλοκή της διαφθοράς με τις ροές του μαύρου χρήματος επηρεάζουν την παγκόσμια πολιτική.Συνέδεσε την οικονομική ανάλυση με τα δρώμενα στην Ελλάδα και την εγκαθίδρυση μίας σαμαρικής δικτατορίας που κατέλυσε το Σύνταγμα και τους Νόμους, κλείνοντας στην φυλακή τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Βουλευτές και Στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου, έτσι ώστε τα παγκόσμια αφεντικά να διατηρήσουν τα νύχια τους πάνω στο σώμα της Ελλάδος.


Η Συναγωνίστρια Ουρανία Μιχαλολιάκου, αφού αναφέρθηκε στον ρόλο του ΑΙΓΙΣ παρουσίασε με πλείστα παραδείγματα και παραθέσεις το βιβλίο «Αντεπίθεση 1: Διδάγματα από τον Μύθο και την Ιστορία», το οποίο στην ουσία του είναι μία σειρά εξιστορήσεων και άρθρων σχετιζομένων με την Ιστορία, τον Μύθο και την συνένωση των δύο στο ρου της ζωής του Ελληνικού Έθνους.


Τέλος, ο Συναγωνιστής Νίκος Λεμοντζής παρουσίασε την μονογραφία «Η επιστροφή των Ηρακλειδών» που έχει ως επίκεντρο την κάθοδο των Δωριέων και στην οποία επιχειρείται μια επιστημονική προσέγγιση της μετακίνησης των ελληνικών φύλων. Συνέδεσε δε την ιστορική εξιστόρησή του με την σημερινή κατάντια της Παιδείας και τον ερυθρό αχταρμά που παρουσιάζεται ως διδακτικό προσωπικό, όντας στην πραγματικότητα ένας σαφέστατο παράδειγμα προς αποφυγή. Τόνισε ο Συναγωνιστής πως η πολιτική κληρονομιά της Αιγίδος και γενικότερα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος «πονάει» τους εχθρούς του Έθνους, διότι αφυπνίζει συνειδήσεις και δημιουργεί ωραίους Έλληνες.