Social Icons

ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ. Η ΔΟΥΡΟΥ ΕΔΩΣΕ 80 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΤΕ "ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΨΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ"




Η Δούρου εξελίσσεται σε Μαδούρου... 
Η μνημονιακή κυβέρνηση του Σύριζα, με εντολές του νέου μερκελιστή Τσίπρα, έχει κατακλέψει τα ταμεία για να πληρώσει τους τοκογλύφους δανειστές, ερχόμενοι σε αντίθεση με όσα μεγαλοεπαναστατικά λένε στον ελληνικό λαό!
Στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, το οποίο συγκάλεσε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου φέρνοντας εκτάκτως και με την μορφή του κατεπείγοντος τη μεταφορά 80 εκατ. ευρώ (από τα 350 εκατ. συνολικά του αποθεματικού ταμείου) στην Τράπεζα της Ελλάδος, ανοίγοντας ειδικό λογαριασμό έγινε χαμός.
Κατά τον αντιπεριφερειάρχη Χ. Καραμάνο που ήταν ο εισηγητής της υπόθεσης εκ μέρους της περιφερειακής Αρχής η μεταφορά του των 80 εκατ. (από τα συνολικά 110 εκατ. που βρίσκονται σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου) είναι συμφέρουσα καθώς το επιτόκιο είναι μεγαλύτερο (2,4% στην Τράπεζα της Ελλάδας έναντι 2% που είναι σήμερα). Και ερωτούμε: Γιατί δεν μεταφέρθηκαν ΌΛΑ τα χρήματα τότε, ή ένα μεγαλύτερο ποσό, ώστε να είναι μεγαλύτερο το κέρδος; Υπάρχουν έργα εν εξελίξει που δεσμεύουν τα 110 εκατομμύρια ευρώ; ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ "επενδυτές".
Αυτό που μπορεί να βγάλει κανείς ως συμπέρασμα, είναι ότι η προπαγάνδα Βαρουφάκη – Τσίπρα – «νταβατζήδων» που προσπαθεί να παρουσιάσει πως κάνει "σκληρές διαπραγματεύσεις", να παρουσιάσει την παράταση του μνημονίου ως «τέλος του μνημονίου» και την τρόικα ως «θεσμούς», αποτυγχάνει ακόμα και στις συνειδήσεις αυτών που έχουν συμφέρον να κάνουν – έστω – ότι έχαψαν το παραμύθι. Στην πραγματικότητα έχουν προσκυνήσει και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να υπηρετήσουν τους νέους αφέντες τους που είναι και οι δυνάστες της χώρας μας κατακλέβοντας κυριολεκτικά τα ταμεία για να πληρώνουν δόσεις στο ΔΝΤ!
Γιαυτό και αντιδρούν ακόμη και στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης τους.
Και αφού το παραμύθι δεν το μασάνε ούτε καν αυτοί, φανταστείτε ποια είναι η κατάσταση στην κοινωνία, την στιγμή που οι απλοί ψηφοφόροι, αντιλαμβάνονται ότι τους κορόιδεψαν για άλλη μία φορά;