Social Icons

OΧΙ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜO ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 21 Μαρτίου 2015 οι εκδηλώσεις ενάντια στο ρατσισμό κατά των Ελλήνων στα γραφεία όλων των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγής, παρουσία πλήθος φίλων και υποστηρικτών του Κινήματος.

Παρουσιάστηκε από τους ομιλητές το μείζον πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης με όλες τις συνεπακόλουθες επιπτώσεις που δημιουργεί η παρουσία εκατομμυρίων λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας, όπως η αύξηση της εγκληματικότητας, της ανεργίας, η φυγή των κεφαλαίων και η αλλοίωση της Εθνικής και πολιτισμικής μας ταυτότητας.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

Θεσσαλονίκη: Κεντρικός ομιλητής ήταν ο δικηγόρος και μέλος της Κίνησης Εθνικιστών δικηγόρων, Αλέξανδρος Τριανταφυλλούδης, ο οποίος αρχικά παρουσίασε με μελανά χρώματα την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα, εξαιτίας της αθρόας εισόδου παράνομων μεταναστών. Χαιρετισμό στους παριστάμενους απηύθυνε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Λαϊκού Συνδέσμου, Νικόλαος Χρυσομάλλης.



Τ.Ο. Ευβοίας: Η γραμματέας της Τοπικής Οργάνωσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής, Αλεξάνδρα Μπάρου, έκανε μια συνοπτική παρουσίαση της κατάστασης στην πατρίδα μας, αλλά και ειδικότερα στο νομό μας, που η ανατολική του πλευρά είναι ένας από τους τόπους απόβασης λαθρομεταναστών. Στη συνέχεια υπενθύμισε τις ενέργειες των κυβερνήσεων, από τη δεκαετία του ’90 μέχρι σήμερα, για την αντιμετώπιση της μαζικής λαθρομετανάστευσης και των συνεπακόλουθων προβλημάτων. Αναφέρθηκε στον αντιρατσιστικό νόμο, που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση και βλέπουμε να επικαλείται σήμερα, για την αποτροπή της οποιασδήποτε διαμαρτυρίας, διαφωνίας ή κριτικής στις πολιτικές που ενισχύουν, αντί να αποτρέπουν, την παράνομη εισβολή αλλοδαπών στην Ελλάδα.



Τ.Ο. Τρικάλων: Ομιλητής ήταν ο Γραμματέας της Τ.Ο. συναγωνιστής Χρήστος Τσιόλας. Κατά την ομιλία του περιέγραψε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σήμερα πάνω στο θέμα αυτό, με την αλόγιστη και χωρίς καμιά προσπάθεια ανασχέσεως των λαθρομεταναστευτικών ροών, την αδυναμία του κράτους να χαράξει μια σοβαρή και αξιόπιστη μεταναστευτική πολιτική, καθώς και τα τεράστια οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα που δημιουργούνται από την απουσία -ουσιαστικά- μεταναστευτικής πολιτικής.



Τ.Ο. Ρόδου



Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης



Τ.Ο. Δράμας







Τ.Ο. Καβάλας



Τ.Ο. Κομοτηνής





Τ.Ο. Ξάνθης



Τ.Ο. Χανίων



Τ.Ο. Θάσου



Κεφαλλονιά



Τ.Ο. Καλαμάτας



Κέρκυρα



Τ.Ο. Αργολίδος





Χίος



Στρυμονικό



Λοκρίδα



Σπάρτη



Καρδίτσα



Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ochi-ston-ratsismo-kata-twn-ellhnwn-mazikes-ekdhlwseis-ths-chrushs-aughs-se#ixzz3V9XaaVWv