Social Icons

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΑΝ ΤΟΝ ΠΙΛΟΤΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ… «ΗΡΩΑ»; ΦΘΗΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ;


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Παγκόσμια θλίψη έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους της Germanwings, Αντρέας Λούμπιτς, έριξε εσκεμμένα το Airbus στις γαλλικές Άλπεις, με αποτέλεσμα να παρασύρει στο θάνατο 150 άτομα.
Ο 28χρονος Αντρέας Λούμπιτς, ξεκίνησε να εργάζεται για την αεροπορική εταιρεία Germanwings τον Σεπτέμβριο του 2013, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του. Είχε συμπληρώσει 630 ώρες πτήσης και η καταγωγή του ήταν από το Μονταμπόρ στη Ρηνανία – Παλατινάτο της Γερμανίας.
Υπήρξε μέλος μίας ομάδας αεροπλοΐας από μικρή ηλικία και το όνειρό του από μικρή ηλικία ήταν να γίνει πιλότος.
Πόσο συμπτωματικές, όμως, ήταν οι ανακοινώσεις του εισαγγελέα της Μασσαλίας πως ο συγκυβερνήτης ήταν αυτός που έριξε το μοιραίο Airbas στις γαλλικές Αλπεις με το γεγονός πως φανατικοί ισλαμιστές δημιούργησαν σελίδα στο facebook χαρακτηρίζοντας τον «ήρωα» του Ισλάμ;
Θυμίζουμε, πως μέσα σε ελάχιστο χρόνο ανέβηκε στα γαλλικά στο facebook η σελίδα «Soutien à Andreas Lubitz, héro de l’Etat Islamique» δηλαδή «Υποστηρίζουμε τον Andreas Lubitz, ήρωα του Ισλαμικού Κράτους».
Ο ίδιος εισαγγελέας πάντως έχει απορρίψει το ενδεχόμενο της τρομοκρατικής ενέργειας για ευνόητους λόγους…

Υ.Γ. Μήπως το σενάριο περί τρομοκρατικής ενέργειας δεν βολεύει τις Ευρωπαϊκές χώρες που ήδη έχουν πολλούς μουσουλμάνους στις χώρες τους; Γερμανία – Γαλλία – Ισπανία έτσι κι αλλιώς, τρέμουν μην τυχόν και εισπράξουν το αντίτιμο από τον λαό για την αθρόα υποδοχή μεταναστών που μπαίνουν στην χώρα λόγω της ανοχής που δείχνουν στην Τουρκία, αλλά πληρώνουν και την αποικιοκρατική λογική του περασμένου αιώνα, αφού με την λήξη της κυριαρχίας τους στις αποικίες έδιναν στους κατοίκους υπηκοότητα άρα και δικαίωμα να μεταναστεύσουν στις χώρες αυτές στην περίοδο της παγκόσμιας κρίσης.

Το σενάριο περί αυτοκτονίας λοιπόν τους βολεύει, άσχετα αν πέσουν μερικά κεφάλια που δεν πρόλαβαν το κακό.

Επιπροσθέτως, η αυτοκτονία γλυτώνει και περαιτέρω αποζημιώσεις από την ασφαλιστική εταιρία…