Social Icons

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΧΑΡΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ


Εκτενής αναφορά στα δεδομένα της άθλιας πολιτικής σκευωρίας και της στημένης δίωξης έκανε ο Συναγωνιστής και Νομικός Τάσος Δημητρακοπουλος στην Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών. 
Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε σε δηλώσεις που αποδεικνύουν την πολιτική σκευωρία όπως του 
Αντώνη Ρουπακιώτη που είχε δηλώσει : «Επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε πεδίο. Αμερικανοεβραϊκές και αμερικανοελληνικές οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό, σαφώς ο Πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι».
Του Χαράλαμπου Αθανασίου: "Όσον αφορά αν επικοινώνησα, αν επικοινωνώ με τους προϊσταμένους των δικαστηρίων και την κα. Τσάμη. Βεβαίως και επικοινωνώ. Και δεν το αρνούμαι..."
Του Ιωάννη Μιχελάκη : «ο Σαμαράς τους έβαλε φυλακή».
Του Αντώνη Σαμαρά: «Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή...»
Του Νικόλαου Δένδια: «Kατέγραφε ποσοστά που άγγιζαν ή υπερέβαιναν το 15%... Όταν ξεκίνησε η ιστορία μετά την αποστολή των δικογραφιών η Χρυσή Αυγή άρχισε να έχει μία αποκλιμάκωση, όταν οι Έλληνες πολίτες καταλάβαιναν περί τίνος επρόκειτο, έπεσε καταρχήν στο 13%. Και εδώ που είναι Ευρωεκλογές, η Χρυσή Αυγή κατέγραψε κάτω από 10%...»
Στην ομολογία Τάκη Μπαλτάκου, πρώην Γενικού Γραμματέα κυβέρνησης Σαμαρά
Με αποκορύφωμα το τηλεφώνημα Σαμαρά που είπε "Οι επόμενοι τρεις που θα έρθουν θέλω να τους Γ...εις
Ο Συναγωνιστής ο Ελληνικός Λαός έδωσε αποστομωτική απάντηση στους σκευωρούς στις πρόσφατες εκλογές κατατάσσοντάς της Χρυσή Αυγή 3η πολιτική δύναμη του τόπου, πάρα τον ανηλεή πόλεμο που δέχθηκε, με την κοινοβουλευτικής της ομάδα να μην μπορεί να κάνει προεκλογικό αγώνα και την κρατική χρηματοδότηση κομμένη, η Χρυσή Αυγή κέρδισε ακόμη μία μάχη μέχρι την οριστική ΝΙΚΗ.