Social Icons

ΑΦΗΝΙΑΣΑΝ ΟΙ ΡΟΜΑ... ΜΙΚΡΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΞΑΜΟΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΥΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΔΕΡΝΟΥΝ ΚΙΟΛΑΣ


Πλούσιο παρελθόν στην παρανομία είχαν οι δυο νεαροί που έκαναν… «ποδαρικό με ληστεία σε μια ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της σε περιοχή της Χαλκίδας, μέρα- μεσημέρι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς. Ο ένας, μάλιστα, είναι ανήλικος.

Πρόκειται για έναν 15χρονο τσιγγάνο που έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για κλοπές, ενώ συνεργός του ήταν ένας 22χρονος Αλβανός που έχει κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη οπλοκατοχή και είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους!

Οι δυο τους είχαν απειλήσει με μαχαίρι την 90χρονη γυναίκα και της είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε, διάφορα κοσμήματα και το κινητό της. Από την έρευνα προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας των δραστών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παράβασης του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Αγρίνιο: Έξι τσιγγάνες ξυλοκόπησαν ηλικιωμένο για να τον κλέψουν
Δεν σεβάστηκαν τα χρόνια του θύματός τους τα μέλη μιας «θηλυκής» συμμορίας που έβαλαν στο μάτι το πορτοφόλι του στο Αγρίνιο και κυριολεκτικά σακάτεψαν στο ξύλο τον ανυπεράσπιστο ηλικιωμένο για να του το πάρουν.

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά… έξι νεαρές τσιγγάνες επιτέθηκαν στον άτυχο 84χρονο μέρα- μεσημέρι ενώ βάδιζε σε έναν δρόμο της πόλης και άρχισαν να τον χτυπούν όπου έβρισκαν. Τελικά, κατάφεραν να τον ρίξουν στο έδαφος και μπόρεσαν να αρπάξουν το πορτοφόλι του που είχε μέσα 550 ευρώ.

Φανερά σοκαρισμένος ο 84χρονος ειδοποίησε την Αστυνομία και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις, που είχαν ως αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι έξι γυναίκες ηλικίας 26, 24, 22, 21, 21 και 19 χρόνων από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Όλες συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες επιθέσεις πριν τις παραπέμψει στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.