Social Icons

ΤΣΙΡΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;



Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.


Είναι πολλά αυτά που δεν ταιριάζουν και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή από όλους γιατί η προβοκάτσια και η αποσταθεροποίηση θα πάει σύννεφο.
Η επικείμενη απελευθέρωση του Αρχηγού Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, και των βουλευτών Χ. Παππά και Γ. Λαγού από την μια, τα 500 εκ της ΕΚΤ που πήραμε για να πληρώσουμε την πρώτη δόση του Μαρτίου προς το ΔΝΤ – η ΕΚΤ παρείχε σήμερα και για το επόμενο 15θημερο, χρηματοδότηση από τον ELA, 500 εκ ευρώ για ενίσχυση των χρηματικών κεφαλαίων στις Ελληνικές Τράπεζες, ενώ πριν 15 ημέρες η αντίστοιχη χρηματοδότηση ήταν 3,3 δις. ευρώ – ενώ μέσα στον Μάρτιο θα χρειαστούμε συνολικά 7.5 δις ευρώ
Το εντελώς απροετοίμαστο eurogroup της Δευτέρας, τα ξένα μέσα μεταδίδουν πως το Eurogroup δεν μπορεί να συζητήσει τις προτάσεις Βαρουφάκη, εάν προηγουμένως δεν εξεταστούν από τους τρεις Θεσμούς. Αυτό φέρεται να δήλωσε σήμερα Ευρωπαίος αξιωματούχος. H νέα επιστολή Βαρουφάκη προς τον κύριο Ντάισελμπλουμ έφτασε στις Βρυξέλλες ΜΕΤΑ την συνεδρίαση του τελευταίου Euro-working Group, γεγονός που σημαίνει ότι δεν έχει προετοιμαστεί ώστε να συζητηθεί στο ερχόμενο Eurogroup της Δευτέρας.

Οι εξαγγελίες από το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκη που δεν θα υλοποιηθούν εντέλει, οι γκάφες με τις διαταγές και τις οδηγίες που διαψεύδονται και όλοι τους κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα, λες και δεν κυβερνάνε οι Συριζαίοι…

Όλα αυτά δείχνουν πως κάτι ετοιμάζουν.

Δυστυχώς, ο Ελληνικός λαός θα δει ακόμη μια φορά να επιβεβαιώνεται το θεώρημα: Η Αριστερά ΔΕΝ θέλει και ΔΕΝ μπορεί να κυβερνήσει και το αποκάλυψε, άθελα της η Α. Παπαρήγα στην περίφημη δήλωση – απάντηση προς τον Τσίπρα και το κάλεσμα – παγίδα στις εκλογές του 2012, ενώ όποτε η αριστερά κλήθηκε να κυβερνήσει τον Άγιο τόπο μας, μια μεγάλη συμφορά μας βρήκε!

Γιατί της Αριστεράς, της αρκεί να βρίσκεται στο παρασκήνιο, ή στις παρυφές της εξουσίας και να απολαμβάνει τα προνόμια της κάνοντας ανούσια κηρύγματα γιατί δεν έχει κανένα όραμα.

Μια ζωή στηριζόταν στο αγαπημένος της «διαίρει και βασίλευε».
Και αυτό κάνει και τώρα… Χρησιμοποιεί διγλωσσία. Άλλα έξω, άλλα μέσα. Ακόμη και στους δικούς της! Άλλα τους λέει, άλλα φέρνει προς ψήφιση στην Βουλή.

Πως το λένε αυτό; Α, ναι! «Δημιουργική ασάφεια…»

Υ.Γ. Η επανάληψη της ιστορίας είναι νομοτελειακό γεγονός! Εκείνοι που κατηγορούσαν τους… ψοφοδεξιούς για «γλώσσα τρομοκρατίας» προεκλογικά, σήμερα απειλούν οι ίδιοι: Iδού η απίστευτη δήλωση Κοτζιά: Αν καταρρεύσει οικονομικά η Ελλάδα, η Ευρώπη θα γεμίσει μετανάστες και τζιχαντιστές…»


Κυβέρνηση» απειλών και εκβιασμών νούμερο 2;;