Social Icons

ΑΘΗΝΑ:ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΡΩΜΑ……


Άρθρο της Κορίνας Πενέση στην εφημερίδα «Εμπρός»

Τελικά ζούμε σε μια χώρα από πολλές απόψεις, μοναδική… Είναι η πρώτη φορά που ευρωπαϊκό κράτος με μια απόφαση, τον εντολέα της οποίας ακόμη ψάχνουμε να βρούμε, αποφυλακίζει λαθρομετανάστες από κέντρο κράτησης, τους μεταφέρει με πούλμαν σε μια από τις κεντρικότερες πλατείες της ήδη πολύπαθης πρωτεύουσας, και τους αφήνει ελεύθερους άνευ υποχρεώσεων, άρα τελείως ανεξέλεγκτους.

Πού θα μείνουν αυτοί οι άνθρωποι; Φυσικά στον δρόμο, στα πάρκα, σε παγκάκια, ή στην καλύτερη των περιπτώσεων θα φιλοξενηθούν σε σπίτια συμπατριωτών τους στα οποία κατοικούν ήδη καμιά εικοσαριά άτομα.

Τι θα τρώνε; Κάτι καλό θα βρουν μάλλον, αφού στην Αμυγδαλέζα κατά τα λεγόμενά τους το φαί δεν ήταν καλό. Πώς θα βγάλουν κάποια χρήματα; Όχι βέβαια δουλεύοντας, αλλά συμμετέχοντας πολλοί από αυτούς σε συσταθείσες συμμορίες ληστών, μπαίνοντας σε σπίτια, κλέβοντας τα λιγοστά υπάρχοντα συμπατριωτών μας αφού πρώτα τους βασανίσουν.

Και η αστυνομία; – θα ρωτήσει κάποιος. Δεν προστατεύει τους πολίτες; Όχι λοιπόν, γιατί πρόκειται να την αφοπλίσουν, αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Τρανό παράδειγμα της μη επεμβάσεως της αστυνομίας ήταν η προ ολίγων ημερών εμφάνιση κουκουλοφόρων στα Εξάρχεια όπου έκαψαν αυτοκίνητα, έσπασαν βιτρίνες κλπ., αλλά και τώρα, όπου αναρχοκομμουνιστές έκαναν τη Νομική Σχολή «καλοκαιρινή» όπως και το διπλανό εκκλησάκι, και ξανά μανά κάψιμο των Εξαρχείων και ούτω καθεξής… (το τι αιτούνταν όλοι αυτοί και προέβησαν σε τούτες τις χαριτωμένες ενέργειες, ας μην το συζητήσουμε καλύτερα…). Η αστυνομία παρακολουθούσε διακριτικά χωρίς να επεμβαίνει.

Τα ίδια και χειρότερα έγιναν με την καταστροφή των όψεων του Πολυτεχνείου, όπου επίσης δεν υπήρξε καμία παρέμβαση.

Οι πολίτες της Αθήνας –και όχι μόνο- διαμαρτύρονται για το πού οδεύει το πρόβλημα με τους χιλιάδες νέους μετανάστες που εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα ανενόχλητοι. Η εικόνα της πρωτεύουσας είναι επιεικώς τραγική. Στο ωραιότερο πάρκο του κέντρου, το Πεδίον του Άρεως, κυκλοφορούν πια μονάχα Αφρικανοί και λοιποί «κατατρεγμένοι» που πουλούν ναρκωτικά και αντίστοιχα ναρκομανείς που ψάχνουν τη δόση τους. Τολμήστε να περάσετε έστω και μέρα μεσημέρι. Τολμήστε επίσης να πάτε προς το Μοναστηράκι, να περάσετε από την Βαρβάκειο, και θα νιώσετε ότι πήγατε ταξίδι στο Μπαγκλαντές και το Πακιστάν. Τολμήστε να κοιτάξετε λίγο έντονα όλες αυτές τις άγριες φάτσες που έχουν οικειοποιηθεί τον χώρο, ξέρουν ότι δεν πρόκειται να τους αγγίξει κανείς και σε αγριοκοιτάνε κι από πάνω. Στην Αχαρνών, από τον Άγιο Παντελεήμονα και μετά, μαυρίζει το μάτι σου από τους νέγρους οι οποίοι είναι ΠΑΝΤΟΥ. Είμαστε για κάποιους η Γη της επαγγελίας; Η γη της ασυδοσίας είμαστε. Τολμήστε να διαμαρτυρηθείτε γι αυτό το κατάντημα της άλλοτε χαρούμενης και υγιούς Ελλάδας και άμεσα θα αντιδράσουν δεκάδες πονόψυχοι και κατέχοντες τα οικονομικά, που θα σου πουν ότι ουδείς κίνδυνος διατρέχει την οικονομία μας, εδώ καταστρεφόμαστε, ψάχνουμε μια βιώσιμη λύση και θα μας ενοχλήσουν οι δυστυχισμένοι μετανάστες;

Την πατρίδα μας δυστυχώς κυβερνά η αριστερή παράνοια. Το σχέδιο Coudenhove-Kalergi βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στην Ελλάδα από χρήσιμους ηλίθιους προδότες αριστεροδεξιούς «δημοκράτες». Σύμφωνα με αυτό, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι χωρίς ποιότητα και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλουν να μετατρέψουν τους ομοιογενείς λαούς σε μια μικτή φυλή μαύρων, λευκών και ασιατών. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της εξάλειψης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η ευρωασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών και των ατόμων. Φυσικά, σε κανένα σχολικό εγχειρίδιο δεν θα τα διαβάσουμε αυτά. Τα πάντα είναι προμελετημένα.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σε αυτούς τους καιρούς είναι αναγκαίο να αφυπνιστούμε και να αντιδράσουμε τόσο στην κατάληψη της Πατρίδας μας από τις ορδές των μεταναστών, όσο και γενικότερα σε αυτήν την γενοκτονία που συντελείται εξαιτίας της καλά κρυμμένης από το σύστημα μαζικής μετανάστευσης, την οποία η «πολυπολιτισμική» προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την παρουσιάσει ως αναπόφευκτη.