Social Icons

ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΣΤΥΛΙΔΑ

Μια ακόμη στυγερή δολοφονία ανυπεράσπιστου Έλληνα έγινε στον Αχινό Στυλίδας. Πιο συγκεκριμένα, ένας 57χρονος ιδιοκτήτης καφενείου – παντοπωλείου, βρέθηκε νεκρός στο κατάστημά του.
Άργησε να ανοίξει το απόγευμα το μαγαζί και ένας θείος του, που τον αναζήτησε, τον βρήκε νεκρό. Ήταν πεσμένος μπρούμυτα στο διάδρομο του παντοπωλείου, μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα μεγάλο μαχαίρι με ξύλινη λαβή γεμάτο αίματα, το οποίο χρησιμοποιούσε στο παντοπωλείο. Ο 57χρονος δέχθηκε πέντε μαχαιριές από πίσω, στον αυχένα, στην πλάτη και στα πλευρά. Επίσης δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο, όπου εκτός από μπουνιές είχε δεχθεί και κλωτσιά.
Όλα δείχνουν ότι το έγκλημα έγινε το μεσημέρι, λίγο πριν κλείσει το καφενείο. Μόλις έφυγαν οι τελευταίοι θαμώνες, ο δράστης μπήκε προφανώς ως πελάτης στο παντοπωλείο. Όπως φαίνεται, ακολούθησε το θύμα στο στενό διάδρομο που συνδέει το καφενείο με το παντοπωλείο και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον πισώπλατα. Ο δράστης ή οι δράστες πήραν τα χρήματα που είχε στο παντελόνι του, τα κέρματα που είχε σε βαζάκια πάνω στο ράφι, ακόμη και το πακέτο με τα τσιγάρα του!
«Ευνομία παντού», που λέει κι ο Δένδιας