Social Icons

Καρδίτσα: Πακιστανός οδηγός πάτησε και εγκατέλειψε δύο νεαρούς Έλληνες



Νεκρός 17χρονος σε τροχαίο - τον εγκατέλειψε ο Πακιστανός οδηγός του άλλου οχήματος
Τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας συνελήφθη ένας 22χρονος Πακιστανός οποίος ενεπλάκη σε θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ στο Αρτεσιανό Καρδίτσας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο συλληφθείς μαζί με άλλους δύο ομοεθνείς του συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλο μοτοποδήλατο που οδηγούσε 18χρονος, με συνεπιβάτη έναν 17χρονο . Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 17χρονου Έλληνα και ο τραυματισμός του 18χρονου οδηγού του μοτοποδηλάτου.
Ο υπήκοος Πακιστάν αρχικά εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος και αναζητούνταν από τις αστυνομικές Αρχές. Αποτέλεσμα των αναζητήσεων ήταν ο εντοπισμός του και η σύλληψή του. Επιπλέον, το προαναφερόμενο όχημα βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο πίσω από μια αποθήκη σε αγροτική περιοχή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας.
Το τροχαίο στο Αρτεσιανό είναι ακόμα ένα τραγικό συμβάν με θάνατο ενός νεαρού Έλληνα εξαιτίας λαθρομεταναστών. Αυτή την φορά ένας ανήλικος συμπατριώτης έχασε άδικα την ζωή του γιατί ένας πακιστανός παρέσυρε το μηχανάκι των νεαρών με το αυτοκίνητο που οδηγούσε και μάλιστα τους εγκατέλειψε. Στην ανακοίνωση της Αστυνομίας δεν γίνεται λόγος ούτε για τον ιδιοκτήτη του οχήματος ούτε αν ο πακιστανός είχε τα νόμιμα έγγραφα παραμονής και βέβαια αν είχε δίπλωμα. Εδώ έρχεται ακόμα ένα σοβαρότατο θέμα στο προσκήνιο. Ενώ η πατρίδα μας έχει γεμίσει από λαθρομετανάστες που εγκληματούν και παρανομούν καθημερινά, όλοι τους βλέπουμε καθημερινά να οδηγούν και αυτοκίνητα. Δεν αναφερόμαστε που βρήκαν τα χρήματα και τα αγόρασαν (αν τα αγόρασαν), αλλά αναρωτιόμαστε πως πήραν και εάν πήραν διπλώματα!
Ένα είναι το σίγουρο ότι κράτος και πολιτικάντηδες δεν νοιάζονται ούτε για την ασφάλεια των Ελλήνων ούτε για την οδική επικινδυνότητα των λαθρομεταναστών, που κυκλοφορούν χωρίς δίπλωμα οδήγησης, και με ανασφάλιστα στην πλειοψηφία τους οχήματα.