Social Icons

Εν Τούτω Νίκα!




Για να πορευθεί ο Λαός προς το μέλλον, απαιτούνται κυρίως δύο σημαντικές προϋποθέσεις. Η πρώτη και σημαντικότερη, είναι η Ηγεσία. Η δεύτερη προϋπόθεση, είναι το Όραμα, η Ιδέα. Έναν αιώνα πριν, ο Λαός μας παρότι φτωχός και ταλαιπωρημένος από τις κακουχίες της ζωής, τραβούσε το ξίφος από τη θήκη και διεκδικούσε στο Πεδίο της Τιμής την απελευθέρωση των υπόδουλων στους βαρβάρους αδελφών του και των αρχέγονων ελληνικών πατρίδων. Μακεδονία, Ήπειρος, Θράκη και Ιωνία, υπήρξαν το επιστέγασμα της εθνικής εκτονώσεως ενός Λαού ο οποίος τίμησε την μακραίωνη πολεμική του ιστορία. Η Ελλάς των αρχών του περασμένου αιώνος, δεν ήταν σε καμιά των περιπτώσεων χώρα οικονομικά ισχυρή. Οι Έλληνες όμως, υπήρξαν αναμφισβήτητα, ο Λαός με την ισχυρότερη δυνατή Θέληση για επιβίωση και ήταν αυτή η Θέληση που έγραψε τις χρυσές σελίδες δόξης που θα μνημονεύονται όσο υπάρχουν ελεύθεροι άνθρωποι.
Η ακμή ακολουθείται από την παρακμή και την άνοδο συνοδεύει η πτώση. Αυγή του 21ου αιώνος, είσοδος στη δεκαετία του 2000 και η Ελλάς φαντάζει -μα δεν είναι!- Κράτος οικονομικά ισχυρό. Τα τραπεζικά δάνεια διαμορφώνουν μια επίπλαστη ευδαιμονία, τόσο ευχάριστη για τους πολλούς, όσο και εξαιρετικά εύθραυστη. Η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος, η υπεύθυνη της σημερινής εξαθλίωσης του Λαού μας, είχε δώσει στους Έλληνες το δικό της «Όραμα»: την είσοδο στη νομισματική ένωση και επιπλέον τα επαίσχυντα, αισχρά και χυδαία Olympic Games του 2004. Αυτά ήταν τα οράματα της πολιτικής κάστας που εξουσιάζει την Πατρίδα από το 1974, υπό την αρχή του κληρονομικού δικαιώματος, αυτή ήταν η πνευματική γύμνια του μεταπολιτευτικού Καθεστώτος που πνίγει το Λαό μας!
Σήμερα, δυνάμεθα με υπερηφάνεια, εμείς οι «αμόρφωτοι» και «άξεστοι» Εθνικιστές να διατρανώσουμε προς τους εχθρούς του Λαού μας πως:
Οι ιδέες τους πηγάζουν και απευθύνονται στην τσέπη τους. Η δική μας όμως Ιδέα, πηγάζει από το Ελληνικό Αίμα και απευθύνεται στην Ελληνική Καρδιά!
Πέρασε μια δεκαετία και η άλλοτε «πανίσχυρη» οικονομικά ψευτοδημοκρατία, σύρεται από εταίρο σε εταίρο, στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, τείνοντας το χέρι κι αναζητώντας ψίχουλα ή αγοραστές ματωμένης ελληνικής γης. Οι τσαρλατάνοι της πολιτικής ηγεσίας του Καθεστώτος, ικετεύουν τα έθνη των βαρβάρων και για να περισώσουν τις πολιτικές τους καριέρες(τις οποίες θα μεταβιβάσουν σαν μετοχές στα παιδιά και στα εγγόνια τους ώστε να διαιωνίζεται το βασίλειο της διαφθοράς), εκτελούν με αριστουργηματική υποτακτικότητα δούλου τις εντολές των ξένων, αφήνοντας τον Ελληνικό Λαό να πεθαίνει.
Φυσικά -και μην τρέφετε επ' αυτού αυταπάτες-, καρφί δεν τους καίγεται αν ο Λαός μας πεθαίνει από την πείνα και τις στερήσεις. Μισούν τους Έλληνες διότι πλουτίζουν και χτίζουν καριέρες από αυτό το μίσος. Μοναδικό τους μέλημα είναι να διατηρηθούν στην εξουσία, στόχος που εξυπηρετεί και τους διεθνείς τους πάτρωνες, οι οποίοι θέλουν μια Ελλάδα δέσμια των δικών τους συμφερόντων.
Και ποιό είναι σήμερα το «όραμα» της πολιτικής ηγεσίας του Καθεστώτος προς τον Ελληνικό Λαό; Είναι εκείνο που διαλαλούν όλα τα γρανάζια του διεφθαρμένου συστήματος, πολιτικά κόμματα φιλελεύθερα και μαρξιστικά, τραπεζίτες, κανάλια, ραδιόφωνα κι εφημερίδες των εμπόρων του καθεστωτικού αποπροσανατολισμού: είναι η παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη, η συνέχιση των μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες έχουν μάλιστα διττή σημασία. Αφενός, την διατήρηση του Λαού μας σε καθεστώς της δουλείας των τόκων(εκ της οποίας πλουτίζουν οι διεθνείς τοκογλύφοι) και αφετέρου την συντήρηση του υπάρχοντος μεταπολιτευτικού Καθεστώτος, ώστε να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του διεθνούς κεφαλαίου.
Το νέο αυτό «όραμα», το οποίο προβάλλουν περιχαρείς οι θιασώτες της ταπείνωσης και του εξευτελισμού, είναι τόσο κίβδηλο, όσο και το προηγούμενο το οποίο εξαφανίστηκε μαζί με το «αγροτικό του μεροκαματιάρη ρομά», το οποίο και κατέδειξε το πολιτισμικό επίπεδο της μεταπολιτευτικής υποκουλτούρας, κατά την τελετή λήξης των ψευδο-ολυμπιακών αγώνων του 2004. Το δε «όραμα» του ευρώ, κράτησε μόλις 9 χρόνια, μέχρι την προδοτική υπογραφή του πρώτου μνημονίου. Το νέο «όραμα», θα βαστήξει μέχρι να πάρουν οι ξένοι τη γη των Ελλήνων και τον ορυκτό πλούτο της Πατρίδος μας!
Για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα βέβαια, είναι αδιανόητο και απορριπτέο οι επιδιώξεις μιας τάξης ή μιας ομάδας οργανωμένων συμφερόντων, να υιοθετούνται από το Κράτος υπό την μορφή εθνικού οράματος. Αντιθέτως, το Εθνικό Όραμα θα πρέπει να πηγάζει από το σύνολο του Έθνους και να αποβλέπει στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Λαού. Ως εκ τούτου, το Εθνικό Όραμα κρίνεται δέον να βρίσκεται πέρα και πάνω από κοινωνικές, οικονομικές και πολιτικές τάξεις και οργανωμένες συντεχνίες. Το Εθνικό Όραμα είναι κτήμα και επιδίωξη ολόκληρου του αγωνιζόμενου Ελληνικού Λαού!
Απέναντι στα κατασκευασμένα σε ξένα κέντρα αποφάσεων ψευδο-οράματα της μεταπολιτευτικής μπουρζουαζίας των αριστερών και δεξιών απατεώνων, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, αγωνίζεται για να φτάσει στον Έλληνα της πλέον απομακρυσμένης σπιθαμής ελληνικού εδάφους, ένα αυθεντικά Εθνικό Όραμα: η απελευθέρωση της Πατρίδος από τους εγχώριους υποτακτικούς και από τους διεθνείς της δυνάστες και η οικοδόμηση ενός περήφανου και ανεξάρτητου, ελληνικού Εθνικού Κράτους!
Όπως είναι φυσικό και αναμενόμενο, η εθνική αυτή επιδίωξη, έρχεται σε σύγκρουση με τις καθεστηκυίες εκείνες νοοτροπίες και πρακτικές, οι οποίες χαρακτηρίζουν την μεταπολιτευτική «δημοκρατία». Συγκεκριμένες ομάδες συμφερόντων οι οποίες ζουν παρασιτικώς εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αισθάνονται τη διαφαινόμενη απειλή και θέτουν σε κίνηση οποιοδήποτε μηχανισμό προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο της απώλειας των προκλητικών τους προνομίων. Εκείνοι οι οποίοι πλούτισαν και πλουτίζουν μέχρι σήμερα από τον ιδρώτα και το αίμα του Λαού μας, συμμαχούν μεταξύ τους σε ανίερες συμμαχίες και επιπλέον, συμμαχούν με τον διεθνή εχθρό, ούτως ώστε να κρατήσουν την Πατρίδα και το Λαό μας σκλάβους των διεθνών τοκογλύφων.
Ενάντια σε όλους αυτούς, μάχεται το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα σήμερα. Αυτούς καλείται να αντιμετωπίσει με ηρωισμό και γενναιότητα και ο Ελληνικός Λαός, ο οποίος συντάσσεται με θάρρος στις γραμμές του Κινήματος, λαμβάνοντας μέρος στον ανελέητο και αδιάκοπο Πολιτικό Αγώνα.
Στο ερώτημα της πλειοψηφίας των συμπατριωτών μας περί του τι πρέπει να συμβεί προκειμένου να μεταβληθεί η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση στην Ελληνική Πατρίδα, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά: Σας δίνουμε ένα τιτάνιο και ρεαλιστικό Εθνικό Όραμα: το γκρέμισμα της δικτατορίας των διεφθαρμένων ώστε να οικοδομήσουμε όλοι μαζί το Νέο, Εθνικό-Λαϊκό Κράτος!
Προς τούτο λοιπόν, οι Έλληνες Εθνικιστές έχοντας βαθύτατη επίγνωση της ιστορικής τους ευθύνης, επιλέγουν μέσω του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος το δρόμο του ακατάπαυστου Αγώνα. Διαθέτουμε την Ηγεσία, διαθέτουμε το Όραμα, διαθέτουμε την Πίστη και την Θέληση. Κι εσύ Ελληνικέ Λαέ, σήμανε το πολιτικό τέλος των τυράννων σου, πολεμώντας με σθένος για την επιβίωσή και το μέλλον των παιδιών σου μέσα από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Τα ψευτοδιλήμματα έχουν τελειώσει:

Ελληνικέ Λαέ, Εν Τούτω Νίκα!

Ευάγγελος Καρακώστας