Social Icons

Η Χρυσή Αυγή τίμησε τον εθνομάρτυρα της ΕΛΔΥΚ, Λοχαγό Σωτήρη Σταυριανάκο



Με μία σεμνή τελετή, όπως αξίζει σε έναν Έλληνα Ήρωα, τιμήθηκε και φέτος η μνήμη του Λοχαγού Σωτήριου Σταυριανάκου, στο Σκουτάρι Λακωνίας, την γενέτειρά του. Ο Λάκωνας εθνομάρτυρας έπεσε μαχόμενος στη μάχη του Στρατοπέδου της ΕΛΔΥΚ στις 16 Αυγούστου 1974.



Όπως κάθε χρόνο, η Χρυσή Αυγή τίμησε την μνήμη του πεσόντος Ήρωα με κατάθεση στεφάνου. Φέτος, εκ μέρους της Τ.Ο. Μάνης και της Τ. Ο. Σπάρτης που είχαν μια δυναμική παρουσία, στεφάνι κατέθεσε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης. Στην τελετή παρευρέθησαν και οι δυο κόρες του Λογαγού Σταυριανάκου, καθώς και αρκετά μέλη της οικογένειας του Ήρωα. Την μνήμη του τίμησαν επίσης οι οπλίτες της ΕΛΔΥΚ που πολέμησαν μαζί του, Ηλίας Στρατηγάκος και Αντώνης Δούλας.


Αξίζει να σημειωθεί πως το κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής έγινε δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τους παρευρισκόμενους, ενώ ο Συναγωνιστής Κασιδιάρης καταχειροκροτήθηκε κατά την κατάθεση στεφάνου.


Η τελετή ολοκληρώθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε μια ιδιαίτερη θερμή συνομιλία με τους βετεράνους της ΕΛΔΥΚ.


Λοχαγός Σωτήρης Σταυριανάκος: ΑΘΑΝΑΤΟΣ!







Διαβάστε περισσότερα:http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-timhse-ton-ethnomartura-ths-elduk-lochago-swthrh-staurianako#.UhCvhJLwmSo#ixzz2cOXFHZxf