Social Icons

ΛΑΓΟΣ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ Ο ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Επιμένει ο γνωστός Τσατσόπουλος για συνεργασία-συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα προκύψει αναγκαστικά μετά τις προσεχείς εκλογές. Μιλώντας, λοιπόν, σε πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε επί λέξει τα εξής:
«Ένα καθαρά ναζιστικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή έρχεται τρίτο. Δηλαδή με το νόμο που έχουμε και το μπόνους των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα να γίνει ο ρυθμιστής της επόμενης κατάστασης. Να βρεθούμε στην πολύ δυσάρεστη να μην έχουμε ναζιστές υπουργούς, αλλά να έχουμε μια κυβέρνηση, η οποία να στηρίζεται στην ανοχή των ναζιστών, άρα να έχουμε μια ναζιστική ατζέντα. Ήδη είχαμε τέτοια φαινόμενα: το ότι αποσύρθηκε το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο ήταν μια παραχώρηση προς τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Προ αυτού του κινδύνου να έχω μια πατρίδα αύριο όπου οι ναζιστές θα καθορίζουν την πολιτική, είτε είναι στην κυβέρνηση είτε είναι στην αντιπολίτευση, λέω ότι πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις άλλες λύσεις».
Βέβαια, θα μου πείτε, «Τσατσόπουλος είναι αυτός, ότι θέλει λέει», «ο άνθρωπος είναι γραφικός», κ.τ.λ. Δεν είναι έτσι! Ο Τσατσόπουλος μπορεί να είναι ότι είναι, αλλά είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Το θέμα που με επιμονή για δεύτερη φορά θίγει είναι σοβαρότατο και εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ΣΥΡΙΖΑ στα μάτια των ψηφοφόρων. Κι όμως, ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν τον διαγράφει, αλλά ούτε καν βγάζει μια ανακοίνωση με την οποία να αποδοκιμάζει τις απόψεις του και που εν τέλει να λέει πως δεν εκφράζουν το συνονθύλευμα, αλλά τον ίδιον προσωπικά. Γιατί δεν το κάνει; Προφανώς, γιατί ο Τσατσόπουλος παίζει το ρόλο του… λαγού της μελλοντικής συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ!