Social Icons

ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΕΤΗΣ! – ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ…

Αποθρασύνθηκαν τελείως και οι Αλβανοί και βασιζόμενοι στην παντελή ανυπαρξία της μνημονιακής συγκυβέρνησης της Αθήνας σκορπούν τον τρόμο στους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου. Κατσαπλιάδες χίμηξαν μέσα σε ορθόδοξη εκκλησία της Πρεμετής για να εκδιώξουν ιερείς και πιστούς!
Καταγγέλλουν σχετικά οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Αργυροκάστρου της Ορθόδοξης Αυτοκέφαλης Εκκλησίας της Αλβανίας:
«Απ’ το πρωί σήμερα, Παρασκευή 16 Αυγούστου 2013, και ενώ όλη η Ορθόδοξη Κοινότητα συνεχίζει να βιώνει το Πανηγύρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ομάδες παραστρατιωτικών (με τη συμπαράσταση δημοτικών υπαλλήλων και την κάλυψη της Δημοτικής αρχής), με πρόσχημα ότι δήθεν εκτελούν κάποια δικαστική υπόθεση, άσκησαν ποικιλόμορφη βία εις βάρος των κληρικών και πιστών της Πρεμετής. Με τρόπο βίαιο κτυπήθηκαν οι ιερείς της πόλεως αυτής, παρεμποδίστηκαν με βίαιο τρόπο οι πιστοί να εισέλθουν στο Ναό τους και να ασκήσουν τα λατρευτικά τους καθήκοντα, αρπάχτηκαν αντικείμενα αυτού του ναού με πρόσχημα εκτέλεσης δικαστικών αποφάσεων, οι οποίες ωστόσο έχουν παραγραφεί και συνέβησαν πράξεις ιεροσυλίας, καθώς βάνδαλοι έβαλαν χέρι επί ιερών εικόνων, λατρευτικών σκευών κλπ… Δεν πρόκειται να εγκαταλείψουμε την προσπάθεια, με κάθε τρόπο και μέσο, ώστε το δικαίωμά μας, ιδιοκτησίας και ελεύθερης χρήσης του Ναού της Ενορίας των Εισοδίων της Παναγίας, να γίνει πλήρως σεβαστό. Οι σκοτεινές δυνάμεις που κινούνται εκτός ελέγχου του κράτους δικαίου και του πνεύματος διαλλακτικότητας και κοινωνικής συνοχής και που διέπραξαν τα σημερινά βίαια επεισόδια, να πάρουν την απάντηση και τιμωρία όπως το αξίζουν απ’ το Νόμο».
Και τι κάνει η κατοχική συγκυβέρνηση των Αθηνών; Εξέδωσε… ανακοίνωση διαμαρτυρίας στην οποία αναφέρει πως: «Η Πρεσβεία μας και οι Προξενικές μας Αρχές στη χώρα έχουν λάβει οδηγίες να παρακολουθούν εκ του σύνεγγυς το ζήτημα».

Δηλαδή, φέξε μου και γλίστρησα!

Τι θα έπραττε ένα εθνικό κράτος σε ανάλογη περίπτωση; Η πρώτη του κίνηση θα ήταν να τους στείλει «πεσκέσι» μερικές χιλιάδες Αλβανούς λαθρομετανάστες, που στην πλειοψηφία τους εγκληματούν εις βάρος του ελληνικού λαού. Η πρώτη, γιατί θα ακολουθούσαν κι άλλες…

Αλλά από τον (φον) Αντωνάκη, τον Βενιζέλο και τον Αβραμόπουλο τι περιμένετε;