Social Icons

ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ… ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΦΩΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

Ο δοκιμαζόμενος Ελληνικός Λαός διαπιστώνει καθημερινά ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο, βρίσκεται εν μέσω θύελλας Κοινωνικής – Οικονομικής, απροστάτευτος και αδύναμος να αντιδράσει στα Φοροεισπρακτικά μέτρα της Ληστρικής Συμμαχίας Σαμαρά – Βενιζέλου, που σαν καταιγίδα των τιμωρούν για την Ανοχή που έδειξε επί τριάντα έτη και πλέον σε μια σειρά Αντιδημοκρατικών Κυβερνήσεων υποτιθέμενων Προοδευτικών Δυνάμεων.
Για την Ανοχή του στα πλαστά πρότυπα Ευημερίας, Επαγγελματικής επιτυχίας και Κοινωνικής Καταξίωσης.
Για την Ανοχή του στην Απαλλοτρίωση των Ιδιαίτερων Χαρακτηριστικών του ως Έθνος και Φυλή.
Για την Ανοχή του στην Παραχάραξη της Ιστορίας και των Καταβολών του από τους Εσωτερικούς Επαίσχυντες λάτρεις της Πολυπολιτισμικότητας της Νέο Φιλελεύθερης Κουλτούρας βιασμού κάθε τι Ελληνικού, στο βωμό της Παγκοσμιοποίησης και του Πολυφυλετισμού που ορίζουν οι Αμερικανοσιωνιστές στους Υπόδουλους.
Και όμως υπάρχει Φως. Μοναδική διέξοδος αυτή την στιγμή, είναι η Άνοδος στην Εξουσία του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή, που στελεχώνεται από μη επαγγελματίες πολιτικάντηδες, αλλά από κοινούς θνητούς, σαν εσένα, εμένα, τον κάθε πατέρα ή μάνα, τον συνάδελφο, τον συνεργάτη, την νοικοκυρά, τον μεροκαματιάρη.
Η μέχρι σήμερα ανιδιοτελής πολιτική συμπεριφορά της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, αλλά και των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αποδεικνύει πως υπάρχουν και Αληθινοί Έλληνες για τους Έλληνες.
Ξενίζει δε, το λεγόμενο Συνταγματικό Τόξο ( Και μόνο που υιοθέτησαν αυτόν τον όρο τα υπόλοιπα Κοινοβουλευτικά Κόμματα για να τραβήξουν μια Κόκκινη Γραμμή από το Εθνικιστικό Κίνημα, στιγματίζει το ποιος πραγματικά Φέρεται – Πράττει Χουντοφασιστικά και ωθεί σε εμφυλιοπολεμικές Ιαχές), το γεγονός ότι η Χρυσή Αυγή καθημερινά συγκεντρώνει γύρω της όλο και περισσότερους Έλληνες, κάτι που διαφαίνεται και στις δημοσκοπήσεις που το Μαξίμου και Κουμουνδούρου ξέρουν πολύ καλά ότι ο μεν πρώτος βλέπει την πλάτη του Κινήματος και ο δεύτερος τρέμει μην χάσει την μικρή διαφορά που τον χωρίζει από τους Εθνικιστές.
Μπρός στον τρόμο μην χαθεί το Μέλι, τα αιτήματα ή σενάρια περί πρόωρων εκλογών πνίγηκαν στο ενωθείτε όλοι εις σάρκα μια, Σάπιο Πολιτικό Κατεστημένο, Μεγαλοεργολάβοι, Καναλάρχες, Κρατικοδίαιτοι Δημοσιογραφίσκοι και σαν κυματοθραύστης βάλτε stop στην καλπάζουσα Χρυσή Αυγή. Όπλα τους ο αποκλεισμός των Βουλευτών και Στελεχών του Κινήματος από τα Media, η Μυθοπλασία που θα σόκαρε ακόμη και τον Μινχάουζεν, η Λάσπη χωρίς ηθικούς φραγμούς και τέλος.
Δυστυχώς γι αυτούς, Ευτυχώς όμως έστω και αργά για την Πατρίδα, οι Έλληνες Πολίτες που συσπειρώνονται στην Χρυσή Αυγή δημιουργούν ποτάμι χωρίς γυρισμό, έτοιμο να καταπνίξει τους Φέροντες τον Δημοκρατικό Μανδύα της πιο Αντιλαϊκής Πραγματικότητας που βίωσε στην Ιστορία του ο Τόπος.
Γιατί αν ήταν Πατριώτες, Δημοκράτες, Φιλολαϊκοί και σέβονταν θεσμούς και τον απλό λαό δεν θα ξεπούλαγαν τον Εθνικό Πλούτο της Χώρας, δεν θα ισοπέδωναν την Αμυντική Βιομηχανία, δεν θα ψήφιζαν την εξαθλίωση των Συνταξιούχων και Ανέργων, ούτε την Φτωχοποίηση του μέσου Έλληνα. Δεν θα περιέθαλπαν κάθε λαθραίο σε Ικανοποίηση των εντολέων τους Αμερικανοσιωνιστών, καθιστώντας τον Έλληνα Μειονότητα στην Ίδια του την χώρα και δέκτη της πιο Ανήθικου Ρατσισμού.
Προτείνω λοιπόν στο Συνταγματικό Τόξο από το να διαγωνίζεται για το OSCAR εφευρετικότητας (Ακόμη και τώρα που σας γράφω, ο Μελλοντικός Εταίρος του Φον Αντωνάκη, Αλέξης, ασχολείται με το ‘τεράστιο’ θέμα της οπλοκατοχής των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, αντί να ασκήσει σοβαρή αντιπολίτευση) κατά της Ελλήνων Εθνικιστών, να επιδείξει για μια και τελευταία φορά υψηλό Πολιτικό Φρόνιμα και Ευθιξία αδειάζοντας μας την Γωνιά, επιτρέποντας στην Αυγή να Φωτίσει τον δρόμο των Ελλήνων προς την Αναγέννηση.
Να κινηθεί Εμπρός για να στρώσει τον δρόμο της αυριανής γενιάς με πολιτική Εθνική, πραγματικά Φιλολαϊκή. Κτίζοντας το Οικοδόμημα Ελλάς από το μηδέν. Με φορολογία δίκαιη και ενιαία (10% και όχι με κλίμακες που λειτουργούν αποτρεπτικά στην εκπλήρωση των υποχρεώσεων του φορολογουμένου), με Εθνική Στρατηγική για την Αναζωπύρωση της πρωτογενούς αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής, με αναδόμηση της Βιομηχανίας, με Ορθολογική εκμετάλλευση του Ορυκτού πλούτου, με δίκαιη και ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, με Σώματα ασφαλείας και Στρατό, πλήρως εκπαιδευμένους και εξοπλισμένους, ταγμένους στον ρόλο που τους αναλογεί και είναι η διασφάλιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας. Με σωστή διαχείριση των Κρατικών Οργανισμών που αποτελούν Εθνικό Πλούτο και Αγαθό όπως η ΕΥΔΑΠ – ΔΕΗ που κατάντησαν θέατρο συνδικαλιστικών παιχνιδιών. Με παιδεία θεμελιωμένη στην γνωστική κληρονομιά των Αρχαίων Ελλήνων, που θα παράγει επιστήμονες και όχι μελλοντικούς τρομοκράτες. Με Αθλητισμό καθαρό που θα λειτουργεί για την Ιδέα και όχι το σκοπό, την Ελιά και όχι το χρυσό.
Αγαπητοί Πατριώτες Ελπίδα Υπάρχει και Σύντομα θα χαρίσει το Φως στο Έθνος. Σας καλώ με την δική μου αδύναμη φωνή αυτών των λίγων λέξεων να συνταχθείτε γύρω από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, Χρυσή Αυγή και τον Αρχηγό του Νικόλαο Μιχαλολιάκο, για να βαδίσουμε ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ.

Πηγή: xeironioslavi.blogspot.gr